دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 20413 تاریخ انتشار : ۳ شهریور ۱۳۹۹

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: در این مطلب قصد داریم روش تهیه مرغ و قارچ با پاستا را به شما عزیزان آموزش دهیم.

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه مرغ و قارچ با پاستا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۷۵۰ گرم سینه مرغ (نگینی درشت خرد شده)
۱۰ عدد قارچ

ادویه مرغ:

۳ حبه سیر رنده شده
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۱ قاشق چایخوری آویشن
۱ قاشق چایخوری نمک

برای سس مرغ:

نصف بسته خامه ۲۰۰ گرمی
نصف استکان شیر (حدود ۵۰ گرم)
۱ قاشق غذاخوری ادویه کاری و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

برای ماکارونی:

نصف بسته ماکارونی فرمی
۱ قاشق چایخوری ادویه کاری
۱ قاشق غذاخوری کره
۱ قاشق چایخوری آویشن
نصف بسته خامه صبحانه
نصف استکان شیر

طرز تهیه:

ابتدا برای مزه دار کردن مرغ تمام ادویه جات را بهمراه تکه‌های مرغ در یک کاسه بریزید وهم بزنید و برای ۱ ساعت در یخچال استراحت بدید. ماهیتابه را روی اجاق گاز بزارید تا خوب گرم شود سپس روغن زیتون ریخته وتکه‌های مرغ مرینت شده را اضافه کنید و اصلا هم نزنید تا آب مرغ کشیده وسرخ شود و بعد مرغ را هم بزنید تا طرف دیگر مرغ‌ها سرخ شوند، قارچ‌ها را اضافه کنید و با حرارت بالا تفت بدید و وقتی قارچ‌ها به شکل کاراملی درآمدن، ادویه کاری را بهمراه روغن زیتون اضافه کنید وحرارت را کمتر کنید و نصف بسته خامه و شیر را اضافه کنید و بزارید غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و جداگانه ماکارونی که با آب و نمک پخته شده آبکشی کنید و برای تهیه سس ماکارونی، کره را در یک قابلمه بریزید و آب که شد پودر آویشن و کاری و ماکارونی را در قابلمه بریزید و کمی مخلوط کنید و نصف پاکت خامه و شیر را اضافه و کمی هم بزنید تا خوب مواد با هم ترکیب شوند و در آخر در کنار مرغ سالاد دلخواه را در ظرف سرو گذاشته و تزیین کنید.

 

 

منبع: ashpaz bashi

 

 

Twitter Google+ Facebook
46 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :