دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 20359 تاریخ انتشار : ۱ شهریور ۱۳۹۹

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: در این مطلب قصد داریم روش تهیه بورک را به شما عزیزان آموزش دهیم.

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه  بورک سریع بدون خمیرمایه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

‌مواد لازم:

ماست ۱ پ ⁦
آرد ۲,۵ پ (میتونه کم‌تر یا بیشتر بشه) ⁦
بکینگ پودر ۱ ق م ⁦
نمک ۱ ق م ⁦
سرکه ۱ ق م⁦
روغن مایع برای سرخ کردن

مواد داخلی:

پنیر خانگی یا سفید
پنیر پیتزا ⁦
جعفری خرد شده

طرز تهیه:

همه‌ی مواد خمیر به غیر از آرد رو در ظرفی بریزید مخلوط کنید و آرد رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید و ورز دهید و بعدش روش رو خوب بپوشونید (با پاکت فریزر) ۱۵ دقیقه استراحت دهید و بعدش به ۱۰ قسمت تقسیم کنید، در سطح مورد نظر آرد پاشی کنید و به اندازه بشقاب بازش کنید و در نصف خمیر مواد داخلی بریزید و نصف دیگر رو روی اون ببندید و کناره هاش رو به وسیله‌ی چنگال فشار دهید در قابلمه موردنظر روغن مایع بریزین روی حرارت گذاشته روغن داغ داغ شود و بعدش خمیرهارو دوتا دوتا سرخش کنید پشت رو سرخ شود، داغ داغ سرو شود.

نوش جونتون

 

Twitter Google+ Facebook
16 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :