دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 20243 تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۹۹

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: انواع معجون چه با بستنی و چه به صورت اسموتی از جمله سالم‌ترین و مقوی‌ترین دسر‌ها و نوشیدنی‌های ایرانی است.این روز‌ها که بحث تقویت سیستم ایمنی بدن (طبق آمار ۶۰ درصد افرادی که به خاطر کرونا در سی سی یو بستری هستند مبتلا به سوء‌تغذیه بوده‌اند) به خاطر مقابله با ویروس بیماری کرونا کووید ۱۹ بسیار مطرح است بد نیست بیشتر به تغذیه خود توجه کنیم. اگر خرید پسته برای شما امکان‌پذیر نیست هم نگران نباشید. معجون شیر موز و شیر خرما هم یک بمب تقویت سیستم ایمنی بدن است. اما چطور معجون مقوی درست کنیم؟

مواد لازم

شیر یخ زده: ۱ و ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار

شیر سرد: ½ لیوان فرانسوی دسته‌دا

مغز پسته: ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار

هل: نوک قاشق چایخوری

گلاب: ۱ قاشق چایخوری

ثعلب: ½ قاشق چایخوری (اختیاری و برای کش آمدن معجون است، می‌توانید حذف کنید)

عسل: ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

ابتدا شیر سرد را با پسته و هل در غذاساز یا میکسر بریزید تا یک مایه خمیری درست شود. سپس شیر یخ زده را اضافه کنید و باز هم در میکسر هم بزنید تا یکدست شود. سپس عسل، گلاب و ثعلب را به مایه بالا اضافه کنید و باز هم میکس کنید. به همین راحتی شیرپسته شما آماده است. کافی است آن را در یخچال بگذارید تا سرد شود و سپس سرو کنید.

برای درست کردن معجون شیر موز به همین ترتیب عمل کنید با این تفاوت که به جای پسته از موز استفاده کنید. می‌توانید از موز و پسته برای درست کردن همین معجون هم استفاده کنید که در نهایت یک بمب انرژی خواهید داشت.

مواد لازم

شیر: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

گردو: ۴ عدد

خامه: ۵۰ گرم

خرما: ۲۰ عدد

هل: ½ قاشق چایخوری

عسل: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

پوست و هسته خرما‌ها را جدا کنید. سپس خرما را همراه با سایر مواد در میکسر یا غذاساز بریزید و میکس کنید تا یک مایه یکدست درست شود. معجون شیر خرما را سرد سرو کنید. به این معجون می‌توانید یک یا دو عدد موز یخ زده و مقداری هم کنجد اضافه کنید که در این صورت بافت آن غلیظ‌تر می‌شود.

منبع: مجله کوروش

 

 

Twitter Google+ Facebook
32 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :