دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 20183 تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۹

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: در گزارش زیر طرز تهیه پای گوشت و لوبیا چیتی را به شما آموزش می دهیم.

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه  پای گوشت و لوبیا چیتی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد اولیه: برای ۶ نفر

گوشت چرخ کرده ۹۰۰ گرم
فلفل شیرین ۳ قاشق غذاخوری
آرد ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
آب ۲ فنجان
لوبیا چیتی ۴۲۵ گرم
چیپس ذرت ۴.۵ فنجان
پنیر چدار رنده شده ۱۷۰ گرم
گوجه فرنگی خرد شده ۳/۴ فنجان
پیاز قرمز خرد شده ۶ قاشق غذاخوری
خامه ترش (اختیاری) به مقدار لازم
گشنیز (خرد شده – اختیاری) به مقدار لازم

طرز تهیه:
برای تهیه پای گوشت و لوبیا چیتی باید ابتدا در یک قابلمه بزرگ گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا قهوه‌ای شده و بپزد.
سپس فلفل، آرد، نمک و پودر سیر را اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند. بعد آب را کم کم اضافه کنید.حال لوبیا را اضافه کنید و مواد را به جوش آورید. سپس حرارت را کم کنید و بدون درپوش به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت بگذارید تا غلیظ‌تر شوند. در این مدت زمان، گاه گاهی هم بزنید.

برای سرو، چیپس را بین ۶ ظرف دلخواه تقسیم کنید. روی چیپس مخلوط گوشت را بریزید و بعد پنیر، گوجه فرنگی و پیاز را اضافه کنید. در صورت دلخواه با خامه ترش و گشنیز تزئین و سرو کنید.

 

منبع: بیتوته

 

 

Twitter Google+ Facebook
20 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :