دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 20432 تاریخ انتشار : ۳ شهریور ۱۳۹۹

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: ریچارد اشتراوس، آهنگساز آلمانی یکی از هنرمندان بزرگ جهان است که به‌خاطر ساخت اپرا‌هایی همچون «شوالیه گل سرخ» و «سالومه» و… به شهرت رسید و از سوی علاقه عجیبی به چای داشت.

این آهنگساز نیز در زندگی پرفراز و نشیب خود با عادت‌های عجیبی همراه بود. صبح‌ها ساعت ۸ از خواب بیدار می‌شد و بعد از حمام پشت میز صبحانه می‌نشست. در طول دوران زندگی عادت کرده بود صبحانه‌ای مفصل بخورد. سه عدد تخم‌مرغ، چای و مربای خانگی غذاهای ثابت صبحانه‌اش را تشکیل می‌دادند. بعد از آن برای پیاده‌روی از خانه بیرون می‌رفت و وقتی برمی‌گشت کارش را آغاز می‌کرد. معمولا هر روز از ساعت ۱۰ صبح تا یک بعد‌ازظهر کار می‌کرد و راس ساعت ۱۳ ناهار می‌خورد. بعد از ناهار موقع استراحت بود؛ یا مطلبی می‌خواند یا با یکی از اعضای خانه ورق بازی می‌کرد. ساعت ۳ عصر دوباره شروع می‌کرد به کار و تا ۴ ادامه می‌داد. از نظر او یک ساعت کار برای عصر کافی بود. ساعت ۴ چای می‌خورد و سپس دوباره از خانه بیرون می‌رفت برای گردش و پیاده‌روی.

 

Twitter Google+ Facebook
8 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :