دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 20326 تاریخ انتشار : ۱ شهریور ۱۳۹۹

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه پنکیک قابلمه‌ای را به شما عزیزان آموزش دهیم.

اول یه دونه تخم مرغو کمی بزنید تا پف کنه و از لختگی در بیاد بعد سه قاشق شکر ریخته و هم میزنید یک لیوان شیر ریخته و مخلوط کنید بعد یک و نیم لیوان آرد الک کنید و یک قاشق سرخالی بکینگ پودر ریخته و مخلوط کنید و در آخر یک چهارم لیوان روغن مایع ریخته و هم بزنید تا روغن جذب خمیر بشه.

حالا ماهیتابه رو روی شعله گذاشته تا داغ بشه و از مایه پنکیک ریخته و با شعله متوسط بپزید هر موقع روی پنکیک حباب زد برگردونید و طرف دیگشم بزارید بپزه.

نکته:

حتما ماهیتابتون نچسب باشه.

میتونید شکرو حذف کنید و در آخر با عسل یا مربا میل کنید.

منبع: jeleh jadid

 

 

Twitter Google+ Facebook
2 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :