دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 20330 تاریخ انتشار : ۱ شهریور ۱۳۹۹

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: در اين مطلب طرز تهیه نان شیرین مغزدار را به شما آموزش می دهیم.امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه نان شیرین مغزدار را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد،٦٠٠ گرم (٤لیوان پر)
روغن مایع،١٠٠ گرم (١/٢ لیوان)
تخم مرغ،٣ عدد
شکر،٣٠ گرم (٣ ق س)
خمیرمایه،١/٥ ق س
بهبود دهنده، نوک ق چ (اجباری نیست)
شیر،٨٠ گرم (ازنصف لیوان کمتر)
آب،٤٠ گرم (١/٤ لیوان)
ماست،٣ ق س

طرز تهیه:

شکر و آب رو مخلوط کنین، خمیرمایه اضافه و بذارین عمل بیاد، روشو بپوشونین. در ظرفی دیگه تخم مرغ‌ها (بجزیک زرده برای رومال) و بقیه مواد شیر، ماست، شکر، بهبود دهنده رو مخلوط کنین، سپس آردرو کم کم اضافه و مخلوط کنین تا خمیر درست بشه، خمیر خیلی سفت نباشه، خمیرو حسابی ورز بدین تا نرم و لطیف و صاف بشه، روشو بپوشونین و بذارین ١ تا١/٥ ساعت حجیم بشه، خمیرو دو قسمت کردم، سه تاچونه‌ی ١٥٠ گرمی تو شکلات نوتلای ایرانی زدم، چند تا چونه رو مواد پیتزا گذاشتم، و چند تارو هم پیتزا قیفی زدم. بعد از آماده کردن چونه ها، چونه هارو داخل سینی گذاشته و روشو با زرده، زعفران و یک قاشق شیر رومال زده، کنجد بپاشین و بذارین داخل سینی، فررو روشن کنین رو دمای ٢٠٠ برقی و٢٢٠ گازی، طبقه‌ وسط بذارین به مدت ٢٠ تا٣٠ دقیقه تا روی نان طلایی بشه، کمی هم گریل زدم.

 

 

Twitter Google+ Facebook
7 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :