دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 20169 تاریخ انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۹

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: در این مطلب قصد داریم روش تهیه ته چین را به شما عزیزان آموزش دهیم.

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ته چین سبزیجات را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

برنج ۳ پیمانه
ماست چکیده ۹ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۳ عدد، (۳ زرده و ۱ الی ۲ سفیده)
زعفران دم کشیده نصف استکان
نمک مقداری

مواد میانی ته چین:

کدو یک عدد متوسط نگینی خورد شده و سرخ شده
هویج یک عدد بزرگ نگینی خورد شده بخارپز شده
نخود فرنگی نصف استکان پخته شده یا کنسرو شده بدون آب
ذرت نصف استکان پخته شده یا کنسرو شده بدون آب
قارچ ۲۰۰ گرم اسلایس شده و تفت داده شده

طرز تهیه:

برنج را کمی زنده‌تر از مواقع معمولی آبکش کرده و در ظرفی دیگر ماست، تخم مرغ‌ها، زعفران و نمک را با هم بخوبی مخلوط کرده و برنج را به آن اضافه کنید.

کره آب شده را به کف و دیواره‌های ظرفی مناسب با فرچه زده و کف ظرف را با مخلوط برنج بپوشانید سپس یک لایه ذرت و نخود فرنگی ریخته و یک لایه برنج اضافه کنید بعد قارچ تفت داده شده با کمی آبلیمو و نمک و فلفل را بر روی برنج بریزید و دوباره برنج اضافه کنید و بعد مخلوط هویج و کدوی تفت داده شده با نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و در آخر برنج باقیمانده را بریزید و رویش را با فویل پوشانده و در فر گرم شده با ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. حدود نیم ساعت بعد فویل را برداشته و یک لایه کره روی برنج قرار داده و به مدت نیم ساعت دیگر در فر باقی بماند.

بعد از اینکه از فر در آوردید کمی صبر کنید تا خنک شود سپس در ظرف مورد نظر برگردادنده و با زرشک تفت داده شده و خلال پسته و به دلخواه با باقیمانده سبزیجات تزیین کنید.

بجای فر می‌توانید از قابلمه نچسب و شعله گاز استفاده کنید.

منبع:tarfande_cake

 

 

Twitter Google+ Facebook
4 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :