دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 19776 تاریخ انتشار : ۵ مرداد ۱۳۹۹

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا:  چیز کیک یکی از دسرهای یونانی محبوب است که طعم متفاوت آن برای افراد زیادی دوست داشتنی‌ست. این دسر به شکل‌های مختلفی آماده و سرو می‌شود که در این دستور، به سراغ یکی از طعم‌های کلاسیک آن رفته‌ایم.

ممکن است ترکیب چند مغز به‌عنوان همان پایه بیسکوئیتی مرسوم، برای شما کمی عجیب به‌نظر برسد، اما کافی‌ست فقط یک‌بار این چیز کیک کاکائویی را امتحان کنید تا برای همیشه طرفدار طعم آن شوید.

مواد لازم

مغز پسته   ۵۵ گرم (یک سوم لیوان)
تخم کدو بدون پوست   ۶۰ گرم (یک سوم فنجان)
گردو   ۷۰ گرم (یک دوم فنجان)
پودر کاکائو   دو قاشق چای‌خوری
خرما مجول خرد شده   ۱۴۰ گرم (حدودا شش عدد)
ماست ایسلندی   به مقدار لازم
انار دان شده   به مقدار لازم

مواد لازم برای فیلینگ چیز کیک کاکائویی

پودر ژلاتین   سه قاشق چای‌خوری
پنیر خامه‌ای   ۲۵۰ گرم
پنیر تازه   ۵۰۰ گرم
پودر کاکائو   ۳۵ گرم (یک سوم فنجان)
شیره افرا   ۶۰ میلی‌لیتر (یک چهارم فنجان)
عصاره وانیل  دو قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

 مرحله اول

 

یک قالب کمربندی ۲۲ سانتی را برای چیز کیک در نظر بگیرید و کف آن را با کاغذ روغنی مخصوص بپوشانید. پسته، تخم کدو و گردوها را داخل مخلوط کن بریزید و تا اجازه بدهید تا این سه با یکدیگر ترکیب شوند.

حالا وقت آن است که پودر کاکائو و تکه‌‌های خرما را به مخلوط‌کن اضافه کنید تا مواد کاملا یک‌دست شوند. پس از آن، یک یا دو قاشق چای‌خوری آب، به مواد پودری بیفزایید و مجددا دستگاه‌ را روشن کنید تا مخلوط شما حالتی خمیری به‌خود بگیرد.

مرحله دوم

ترکیب به دست آمده را برای پایه چیز کیک کاکائو استفاده می‌کنیم. پس آن را از مخلوط کن خارج کنید و کف قالب بریزید، خمیر را فشار دهید تا کاملا منسجم و صاف شود. قالب را به فریزر منتقل کنید و به آن یک یا چند ساعت زمان دهید تا کاملا خود را بگیرد.

مرحله سوم

برای آماده سازی فیلینگ چیز کیک کاکائویی ، ابتدا ژلاتین را برای یک دقیقه به روش بن ماری ذوب کنید. سپس ظرف ژلاتین را کنار بگذارید تا کمی استراحت کند. پنیر خامه‌ای و پنیر کوارک را در همزن ریخته و آن‌ها را کاملا ترکیب کنید.

پس از آن، پودر کاکائو، شیره افرا و وانیل را به پنیرها اضافه کنید و برای چند دقیقه آن‌ها را هم بزنید تا مخلوط شوند و ترکیبی صاف و یکدست داشته باشید.

مرحله چهارم

ژلاتین را که از مرحله قبل بن ماری کرده‌بودید به ظرف حاوی مواد فیلینگ اضافه و ترکیب کنید. حالا فیلینگ چیز کیک شما آماده است.

مواد را در قالب و روی پایه چیز کیک بریزید و سطح آن را کاملا صاف کنید. سپس قالب را مجددا به یخچال برگردانید و حدود یک شب به آن زمان بدهید تا دسر شما بسته شود.

مرحله پنجم

دسر را از قالب کمربندی خارج کنید و آن را در ظرف سرو مورد نظرتان بگذارید. در این مرحله می‌توانید چیز کیک را با شیره افرا، پودر کاکائو، ماست و دانه‌های انار تزئین کنید.

چند نکته

شما می‌توانید از سیروپ یا شربت‌های دیگری به‌جای شیره افرا برای تزئین استفاده کنید.

توجه داشته باشید که پایه چیز کیک را کاملا فشرده کنید که در زمان خارج کردن آن از قالب، دچار مشکل نشوید.

برای این‌که چیز کیک شما کاملا مستحکم شود، باید دست کم پنج ساعت در یخچال بماند.

 

منبع: کاله

 

Twitter Google+ Facebook
1 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :