دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 19780 تاریخ انتشار : ۵ مرداد ۱۳۹۹

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: در این مطلب روش تهیه جوجه تایلندی آموزش داده شده است.

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه جوجه تایلندی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

سینه‌ی مرغ ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
سس کچاپ ۳/۴ فنجان
سس سویا نصف فنجان
سرکه ۲ قاشق غذاخوری
روغن کنجد ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز ۳/۴ قاشق چایخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
شکر قهوه‌ای نصف فنجان
پیاز قرمز ریز خرد شده ۱ عدد کوچک
سیر ریز خرد شده ۴ حبه
زنجبیل رنده شده نصف قاشق غذاخوری.

طرز تهیه:

در ابتدا سیر و پیاز را بر روی حرارت تفت دهید تا کاملا نرم شوند، سپس سس کچاب، سس سویا، سرکه، روغن زیتون و کنجد، شکر قهوه‌ای، زنجبیل، فلفل قرمز را کاملا با هم مخلوط کنید و به پیاز و سیر اضافه کنید تا بر روی حرارت بسیار ملایم به مدت ۲ الی ۳ دقیقه با هم ترکیب شوند، سپس از روی حرارت برداشته تا کاملا خنک شود. سس را به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید یک الی دو ساعت در یخچال استراحت کند سپس تکه‌های خرد شده مرغ را به سیخ بزنید و سطح آن را به سس آغشته کنید. سیخ‌های جوجه را به مدت ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید (یا گریل یا کباب کنید). در بین و آخر پخت مجدد روی آن سس بزنید.
نوش جان

منبع: ashpazi.khoonegi

 

 

Twitter Google+ Facebook
2 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :