دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 19670 تاریخ انتشار : ۳۰ تیر ۱۳۹۹

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: آلبالو سرشار از آنتی اکسیدان و برای کاهش فشار خون مفید است.

زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: آلبالو سرشار از پلی‌فنول‌های مهمی است که نقش آنتی‌اکسیدانی دارند و می‌توانند به کاهش فشارخون کمک کنند.

دبیر انجمن تغذیه البرز افزود: میوه و سبزی‌های رنگی به خصوص به رنگ قرمز، بنفش و سبز تیره مانند آلبالو، انگور سیاه و قرمز، آلو سیاه، توت فرنگی، کلم قرمز، برگ ‌تربچه و اسفناج حاوی حجمی بالا از آنتی اکسیدان‌ها هستند که مصرف هر یک از آنها در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف از جمله بیماری‌های قلبی عروقی و انواع سرطان‌ موثر ا

احدی گفت: رنگ قرمز شفاف و غلیظ آلبالو تنها برای جذابیت و زیبایی نیست، بلکه به علت وجود میزان زیادی از آنتوسیانین‌ ها است.

او افزود: آنتوسیانین ها، نوعی آنتی‌اکسیدان هستند که می‌توانند با آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد مقابله کنند و مانع از استرس شوند.

دبیر انجمن تغذیه البرز با اشاره به اینکه آلبالو سرشار از مواد مغذی مهمی مانند فیبر، کاروتنوئیدها، ویتامین C و پتاسیم است، گفت: این میوه تابستانی  جزو میوه های کم‌کالری محسوب می‌شود.

 

 

Twitter Google+ Facebook
1 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :