دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 19562 تاریخ انتشار : ۲۴ تیر ۱۳۹۹

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: در این مطلب روش تهیه چیز کیک یخچالی رافائلو را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه چیز کیک یخچالی رافائلو را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

برای لایه زیرین

۲ بسته بیسکویت سبوسدار (هر پاکت ۱۲۵ تا ۱۳۰ گرم)
از یک فنجان قهوه خوری کمی کمتر بادام بدون نمک
۲ قاشق غذاخوری پودر نارگیل
۱۰۰ گرم کره آب شده

برای کرم

۲۰۰ میلی لیتر خامه صبحانه
۱۴۰ گرم شکلات سفید
۲۰۰ گرم پنیر لبنه
۲ عدد پودر کرم شانتی (همان پودر خامه است که هر پاکت حاوی ۷۵ گرم است)
حدود یک استکان شیر نارگیل یا شیر معمولی (۹۰ نا ۱۰۰ گرم)

طرز تهیه

برای لایه زیر بیسکویت، بادام، پودر نارگیل و کره ذوب شده را در غذاساز بریزید و چند پالس بزنید تا این مخلوط به شکل خمیر درآید.

این مخلوط بیسکوییتی را درون قالب کمربندی بریزید و کف قالب پهن کرده با این مخلوط کف و کناره‌های قالب را بپوشانید به طوری که مخلوط بیسکوییتی در کناره‌های قالب تا دو یا سانت بالا بیاید و با دست فشار دهید و صاف کنید. (طبیعتا به دلیل وجود کره در مواد بیسکوییتی مخلوط بیسکوییتی به دیوار‌ها میچسبد) قالب را در یخچال بزارید تا مخلوط بیسکوییتی سفت شود.

برای کرم ابتدا شکلات سفید را به روش بنماری آب کنید و بزارید سرد شود. در ظرفی خامه و پودر کرم شانتی را بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و سفت شود. پنیر لبنه و شیر نارگیل را نیز اضافه کرده و هم زدن را ادامه دهید و در آخر شکلات آب شده را اضافه کنید و هم بزنید.

این کرم آماده شده را در قالب وسط مخلوط بیسکویتتی بریزید و روی آن پودر نارگیل فراوان بپاشید و روی هر قسمت که برش خواهید داد یک شکلات رافایٔلو یا نارگیلی بزارید و دو تا سه ساعت در یخچال استراحت بدید. نوش جان

نکته: اگر شکلات سفید آب شده داغ و یا ولرم باشد کرم خامه‌ای را آب خواهد کرد پس شکلات باید سرد باشد.

 

منبع: آشپزباشی

 

 

Twitter Google+ Facebook
1 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :