دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 19565 تاریخ انتشار : ۲۴ تیر ۱۳۹۹

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: در این مطلب قصد داریم روش تهیه رولت خامه‌ای را به شما عزیزان آموزش دهیم.

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه رولت خامه‌ای را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد ۱۰۰ گرم حدود ۳/۴ پیمانه
شکر یا پودر قند نصف پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
بکینگ پودر ۱ ق چ
وانیل کمی
آب جوش ۲ ق غ
نمک یک پنس

طرز تهیه:

سفیده و زرده تخم مرغ هارو جدا میکنیم، سفیده رو با نصف شکر میزنیم تا کاملاً پف کنه و از ظرف نریزه، زرده هارو با وانیل و بقیه‌ی شکر میزنیم تا رنگش روشن بشه، آب جوش رو اضافه میکنیم تا شکر کاملاً حل بشه، آرد و بکینگ پودر رو چند بار الک میکنیم و به موادمون اضافه میکنیم نمک رو هم همینطور، سفیده هارو هم اضافه میکنیم و با همزن مواد رو خوب مخلوط میکنیم، کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم و موادمون رو کاملاً یکنواخت پخش میکنیم.

فر رو از قبل گرم میکنیم و حدوداً ۱۵ دقیقه با دمای ۱۵۰ درجه میزاریم تا بپزه، دمای فر‌ها باهم متفاوته من این درجه و زمان برام کافی بود، به هرحال بیشتر از این زمان نشه معمولا ده دقیقه کافیه جوری باشه که روی مواد میزنید خیلی فرو نره، از فر خارج میکنیم و با حوله‌ی نمدار روی قالب رو میپوشونیم تا کم کم از حرارت بیفته وخنک بشه، حتما باید خنک بشه اگه گرم باشه و رول کنید خردمیشه رو یه پارچه تمیز که پرزدار نباشه یا کاغذ روغنی که روش پودر قند پاشیدید برش گردونید و کاغذ روغنی رو ازش جدا کنید و با پارچه رول کنید و اجازه بدید یه مدت اینجوری بمونه تا شکل بگیره، اگه کناره هاش خشک شده بود با چاقو برش بدید، اگه احیانا خیلی تو فر موند و خشک شد اشکال نداره بزارید کامل که سرد شد داخل سفره معمولی یا پارچه‌ای بزارید بعد از چند ساعت نرم میشه، خامه‌ی فرم گرفته و اگه تمایل داشتید موز و شکلات خرد شده رو آماده کنید، وقتی رول رو باز کردید خامه کشی کنید و دوباره رول کنید و۱ ساعت بزارید تو یخچال بعد برش بدین.

قالب ۳۰×۴۰ و کوچک‌تر مناسبه.

 

 

منبع: ashpazi_life_home

 

 

Twitter Google+ Facebook
2 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :