دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 19099 تاریخ انتشار : ۸ تیر ۱۳۹۹

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: برنامه «آشپزخانه» رادیو فرهنگ داستان غذاهایی که به عنوان تغذیه مرسوم ما هستند را روایت می کند.

در جوامع مدرن، نقش الگوهای غذایی در ترسیم چهره یک شهر یا یک منطقه جغرافیایی بیش از پیش پررنگ شده است و خوراکی ها یک ابزار ارتباطی قوی برای ایجاد پیوند میان اعضای گروه های فرهنگی و قومیتی هستند. به همین دلیل است که کسانی که به کشورهای دیگر مهاجرت می کنند، دائما در تلاش اند با حفظ غذاهای سنتی و بومی، هویت فرهنگی خود را حفظ کنند پس غذا یک شاخص فرهنگی در جوامع است به همین منظور در رادیو فرهنگ با برنامه «آشپزخانه» به تاریخچه غذاها پرداخته می شود.
در برنامه «آشپزخانه» امروز نیز شنوندگان رادیو فرهنگ می توانند داستان شکل گیری «کباب» به عنوان یک غذای خوش خوراک و محبوب را بشوند.
«آشپزخانه» ساعت ۱۱:۳۰وی موج اف ام ردیف ۱۰۶مگاهرتز از رادیو فرهنگ پخش می شود.

 

 

Twitter Google+ Facebook
0 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :