دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 19048 تاریخ انتشار : ۷ تیر ۱۳۹۹

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: خرما از میوه‌های مناطق گرمسیری و برای درمان کم خونی بسیار مفید است.

زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه البرز، با بیان این که خرما منبع خوبی برای انواع ویتامین‌ ها و مواد معدنی به شمار می‌رود و همچنین به عنوان منبع خوبی برای انرژی، قند و فیبر شناخته می‌شود،گفت: این میوه از میوه‌های مناطق گرمسیری است که به دلیل دارا بودن پتاسیم و ویتامین B فراوان داروی خوبی برای کم خونی است.
دبیر انجمن تغذیه البرز با توجه به این که مواد معدنی ضروری بدن نظیر کلسیم، آهن، فسفر، سدیم، پتاسیم، منیزیم و روی را نیز می‌توان با مصرف خرما تامین کرد، گفت: خرما حاوی ویتامین‌هایی نظیر تیامین، نیاسین، اسید فولیک، ویتامین A و ویتامین K است.

 

Twitter Google+ Facebook
0 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :