دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 18985 تاریخ انتشار : ۲ تیر ۱۳۹۹

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: در این مطلب طرز تهیه براونی را به شما آموزش می دهیم.

برای تهیه براونی در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.

براونی بدون پخت

این براونی‌های بدون پخت مناسب افراد وگان هستند. آن‌ها خام، بدون گلوتن، بدون آرد، بدون لبنیات، آسان و صد البته به شدت خوشمزه هستند! حتما این دستور العمل رو امتحان کنید، ضرر نمی کنید.

مواد لازمبرای براونی:

۶۰۰ گرم خرمای بدون هسته
۲۱۰ گرم گردو
½ پیمانه پودر کاکائو ۶۰ گرم
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۲ قاشق غذاخوری روغن نارگیل ذوب شده ۳۰ گرم
¼ قاشق چایخوری نمک
برای گاناش شکلاتی:
⅓ پیمانه پودر کاکائو ۴۰ گرم
⅓ پیمانه شهد آگاو یا افرا ۱۵۰ گرم
۲ قاشق غذاخوری روغن نارگیل ذوب شده ۳۰ گرم
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
بادام زمینی برای تزیین

طرز تهیه

۱. گردو، پودر کاکائو و نمک را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید و چند پالس بزنید تا کاملا خرد و باهم مخلوط شوند. خرما و روغن نارگیل را به آن‌ها افزوده و چند پالس دیگر بزنید تا مخلوط نرمی به دست آید.

۲. یک تابه‌ی ۲۵ در ۲۰ سانتی متری را با کاغذ روغنی بپوشانید. مخلوط خرما را به تابه منتقل کرده و با پشت قاشق یا دست کاملا پهن و فشرده کنید.

تهیه‌ گاناش:

۳. در کاسه‌ای شیرین کننده (افرا، آگاو یا عسل)، روغن نارگیل ذوب شده و پودر کاکائو را باهم مخلوط کنید تا زمانی که ترکیب نرم و یکدستی ایجاد شود.

۴. این مخلوط را به صورت یکدست روی مواد زیرین پخش کنید و روی آن بادام زمینی بوداده یا هر مغز دیگری به دلخواه بریزید.
به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. بعد خارج کرده، به ۲۰ قطعه تقسیم کنید. نوش جان

یادداشت

براونی‌ها در یخچال نگهداری کنید.

 

منبع: شفان

 

Twitter Google+ Facebook
1 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :