دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 18831 تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۹

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: طرح شناسایی و ثبت غذا‌های شاخص بومی و محلی آران و بیدگل با همکاری کارشناسان و مردم محلی آغاز شده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آران و بیدگل گفت: تا کنون افزون بر ۱۲۰ غذای بومی و محلی در این شهرستان شناسایی شده است.
سیدحسین چاکری افزود: تا کنون غذا‌های محلی شاخصی همچون کاچی ابوزیدآباد، قهوه نوش آباد، حلوا شیره، نان عباسعلی و آبگوشت لوبیا ثبت ملی شده است.
وی گفت: ثبت ملی غذا‌هایی از جمله حلیم، شامی سرکه شیره، شولی و نان مچه در نیز در حال انجام است.

 

 

Twitter Google+ Facebook
0 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :