دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 18858 تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۹

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی زنجان گفت: «جشنواره ملی دستور پخت غذا در زنجان که از ۲۴ خردادماه آغاز شده است تا ۲۴ شهریور ادامه دارد.»

امیر ارجمند ۲۵ خرداد ۹۹ افزود: «برگزاری جشنواره ملی دستور پخت غذا در زنجان یک رویداد مهم گردشگری است که سبب معرفی توانمندی‌ها شده و زمینه جذب گردشگران به استان را فراهم می‌کند. این جشنواره فرصتی است برای آشنایی با انواع غذاهای ایرانی که توسط آشپزهای حرفه‌ای و کدبانوهایی که هنر آشپزی ویژه‌ای دارند، تهیه می‌شود.»

او افزود: «در این جشنواره شرکت‌کنندگان از دستور پخت غذا، مواد تشکیل‌دهنده، خواص و فصل مناسب طبخ غذا عکس و فیلم تهیه کنند و به حوزه بازاریابی و تبلیغات معاونت گردشگری اداره کل ارسال کنند.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی زنجان گفت: «نتایج جشنواره، ۶ مهرماه همزمان با روز جهانی جهانگردی به همراه اهدای جوایز و تندیس به نفرات برتر اعلام می‌شود. متخصصین و صاحب‌نظران آشپزی در سطح ملی، این جشنواره را داوری خواهند کرد و مطالب و تصاویر ارسال شده با نام شرکت‌کنندگان در کتاب دستور پخت منتشر خواهد شد.»

او افزود: «برگزاری جشنواره‌ و رویدادهای مختلف به‌ویژه جشنواره‌های غذا برای جذب گردشگر، به رقابتی پر تکرار در سرتاسر دنیا تبدیل شده است. غذا در کنار اقامت و جاذبه‌های تاریخی و گردشگری بنیان سفر را می‌سازد و قطعاً لذت امتحان یک طعم جدید می‌تواند یکی از ماندگارترین خاطرات یک سفر باشد.»

 

Twitter Google+ Facebook
0 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :