دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 17687 تاریخ انتشار : ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: بوراک و کِسمه اوناش، از غذا‌های مخصوص مردم ترکمن بر سر سفره افطار ماه مبارک رمضان است که به همت خانواده در منزل تهیه می‌شود.

اگرچه شاهد رمضانی متفاوت با سالیان گذشته در کشور هستیم، اما شور و اشتیاق برای برگزاری رسوم و آداب ماه رمضان در مردم تغییر‌ی نکرده است. مریم خانم، مادر خانواده از زنان هنرمند و قالی باف ترکمن، از ابتدای روز همراه با دختر و عروسش به دنبال آماده کردن افطار برای اهل خانه هستند. بوراک و کِسمه اوناش، از غذا‌های مخصوص مردم ترکمن بر سر سفره افطار ماه مبارک رمضان است که به همت خانواده در منزل تهیه می‌شود.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Twitter Google+ Facebook
2 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :