دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 16422 تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۸

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: جگر عربی به جگر اردنی و یا جگر لبنانی هم مشهور است.

اگر به پختن و خوردن غذا‌های عربی علاقه‌مند هستید و یا از غذا‌های ایرانی خسته شده اید، می‌توانید اینجا دستور پخت غذای جگر عربی که جزو غذا‌های گوشتی محسوب میشود را، مطالعه فرمایید.

مراحل پخت جگر عربی:
جگر گوسفند را خوب شسته و آنرا بقطعات کوچک مورد نظر خودتان ببرید، سپس به آن نمک بزنید و در آرد بگردانید. سپس جگر‌های بریده شده را در روغن زیتون ریخته و سرخشان کنید.
سپس آنرا در ظرف ریخته فلفل و پیازچه و شوید خرد کرده برویش بپاشید.

موارد مورد نیاز:
جگر گوسفند عدد
پیاز سبز قدری
نمک قدری
آرد سفید قدری
سیب قدری
آب گوشت قدری
امیدواریم که از پختن و خوردن این غذای لذیذ بین المللی، یعنی جگر عربی، لذت برده باشید.

منبع: الکوثر

 

Twitter Google+ Facebook
0 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :