دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 16421 تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۸

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: استیک را طعم دار می‌کنیم، به این صورت که ورقه‌های سینه مرغ را بین دو کیسه فریزر می‌گذاریم، کمی با بیفتک کوب می‌کوبیم طوری که به بافت گوشت آسیب نرسد.

چی لازم دارم:

سینه مرغ برش خرده – ۴ عدد
لیمو ترش – ۲ عدد
رزماری – یک شاخه کوچک
روغن زیتون – ۲ قاشق غذاخوری
سیر- ۲ حبه
نمک، فلفل و پودرچیلی – به میزان لازم

چطور بپزم:

استیک را طعم دار می‌کنیم، به این صورت که ورقه‌های سینه مرغ را بین دو کیسه فریزر می‌گذاریم، کمی با بیفتک کوب می‌کوبیم طوری که به بافت گوشت آسیب نرسد. سپس داخل ظرفی می‌ریزیم. پوست لیمو را رنده و با مرغ مخلوط می‌کنیم. همین‌طور مرغ‌ها را با آب لیمو، نمک، ادویه، روغن زیتون، پودر سیر و رزماری آغشته می‌کنیم. مرغ را حدود یکی دو ساعت داخل یخچال می‌گذاریم تا به‎خوبی طعم بگیرد. داخل تابه چدنی را خیلی کم چرب می‌کنیم واجازه می‌دهیم تابه با حرارت کم داغ شود. استیک‌ها را از یخچال خارج می‌کنیم و مواد روی آن را پاک می‌کنیم و داخل تابه می‌گذاریم. حرارت باید متوسط باشد و هر سمت مرغ حدود ۳ تا ۴ دقیقه خوب سرخ شود.

سس قارچ

قارچ‌ها را خرد کرده و در تابه با کمی کره و آب‌لیمو باشعله زیاد تفت می‌دهیم تا سرخ شود. بعد در ظرفی سیر و کره را خیلی کم تفت می‌دهیم سپس یک قاشق غذاخوری آرد اضافه می‌کنیم و بعد یک پیمانه سرخالی شیر را به مواد می‌افزاییم و هم می‌زنیم.
اگر دوست داشتیم دو قاشق خامه اضافه می‌کنیم و بعد از این که قارچ سرخ شد به مواد می‌افزاییم. زیر سس قارچ را خاموش می‌کنیم.

استیک مرغ را در ظرف سرو می‌گذاریم و سس را روی آن می‌ریزیم.

 

منبع: خراسان

 

 

Twitter Google+ Facebook
0 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :