دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 16353 تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۸

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی گفت : رعایت رژیم غذایی مناسب، توجه به مصرف بیشتر برخی خوراکی‌ها از ابتلای افراد به بیماری کرونا جلوگیری می کند.

صفورا مقصودی کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی گفت : یکی از مواردی که افراد جامعه در برهه کنونی باید بیش از همیشه به آن توجه داشته باشند دریافت ویتامین ث است که برخی میوه‌ها مانند پرتقال، نارنگی، لیموترش و … منبع خوبی از این ویتامین هستند.

او گفت : مصرف پیاز خام، کدوحلوایی، کلم و تخم مرغ پخته شده نیز به شهروندان توصیه می‌شود، ضمن اینکه مصرف گردو و ادویه جاتی مانند زعفران و زردچوبه نیز به مقاوم سازی بدن کمک خوبی می‌کنند.

مقصودی گفت: در این روز‌ها که شاهد ورود بیماری کرونا به کشور هستیم مردم بهتر است روغن زیتون را در برنامه غذایی خود هنگام پخت و پز گنجانده و از مصرف کنجد نیز غافل نشوند.

این کارشناس ارشد تغذیه با بیان اینکه بدن انسان به پروتئین نیاز فراوانی دارد، گفت: خوراک عدسی و لوبیا و همچنین گوشت سفید و قرمز پخته شده می‌تواند پروتئین مورد نیاز را تامین کند.

او گفت: استفاده از مستمر از میوه جات و فرآورده‌های پروبیوتیکی و همچنین شکلات تلخ نیز بهتر است در برنامه غذایی روزانه افراد قرار گیرد.

مقصودی فر خواستار محدود شدن مصرف موادغذایی شیرین و حذف فست فود‌ها نظیر همبرگر، سوسیس و کالباس شد و گفت: بهتر است از مصرف انواع کنسروجات نیز خودداری شود.

این کارشناس تغذیه با توصیه نسبت به حذف مصرف روغن جامد، گفت: توصیه می‌شود برای حفظ سلامتی بخصوص در این ایام مصرف انواع شیرینی جات مانند گز، سوهان، نقل و نبات و … بسیار محدود یا به کلی حذف شود.

او گفت: سالمندان، کودکان، بانوان باردار و افرادی که ناراحتی‌های مانند قندخون، مشکلات ریوی و بیماری‌های کلیوی دارند باید بیشتر از دیگران به توصیه‌های گفته شده عمل کنند.

مقصودی فر با بیان اینکه افراد چاق نیز بیشتر در معرض ابتلا به بیماری هستند، گفت: یادمان باشد که استرس و فشار‌های جسمی و روحی سیستم ایمنی را ضعیف و فرد را بیشتر در معرض ابتلا قرار می‌دهد.

 

 

Twitter Google+ Facebook
0 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :