دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 15932 تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۸

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: سس خردل همیشه ما را یاد غذا‌های فست فودی مثل هات داگ و .. می‌اندازد؛ سس تندی که غذا را چند برابر برای ما لذیذ می‌کند.

سس خردل همیشه ما را یاد غذا‌های فست فودی مثل هات داگ و .. می‌اندازد. سس تندی که غذا را چند برابر برای ما لذیذ می‌کند و در انواع برند‌های مختلف هم می‌توانیم آن را پیدا و تهیه کنیم، اما نکته جالب این است که این سس را می‌توانیم در خانه هم درست و تمام ویتامین‌ها و مواد مغذی‌اش را حفظ کنیم.

مواد لازم برای سس خردل با سرکه:
دانه خردل سفید: ۱ ق. سوپ‌خوری
سرکه: ۱ ق. چای‌خوری
آب سرد: ۱ ق. چای‌خوری
شکر: ۱ ق. چای‌خوری
فلفل: به مقدار نیاز

طرز تهیه و دستور پخت:
۱. برای تهیه ۱ قاشق سوپ‌خوری سس خردل، همه مواد را داخل میکسر بریزید و باهم مخلوط کنید.
۲. اجازه دهید این ترکیب حداقل ۱۵ دقیقه بماند تا سس طعم یکنواخت و دلپذیری بگیرد.

مواد لازم برای سس خردل با خامه:

پودر خردل: ۲ ق. سوپ‌خوری
خامه: ۴ ق. سوپ‌خوری
آبلیمو: ۱/۴ پیمانه
فلفل سیاه: نصف ق. چای‌خوری
نمک: ۱/۴ ق. چای‌خوری

طرز تهیه و دستور پخت:
۱. برای تهیه سس خردل با خامه ابتدا پودر خردل، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را باهم خوب مخلوط کنید.
۲. در نهایت خامه را با مواد ترکیب کرده و مواد را هم بزنید تا کاملا یک‌دست شود.
۳. بهتر است سس خردل با خامه را هم‌زمان با تهیه غذای اصلی تهیه کرده و نهایتا تا ۳ روز داخل ظرف در بسته و در یخچال نگه دارید.
نکته: اگر به سس خردل تند علاقمند هستید از فلفل قرمز در این ترکیب استفاده کنید.

 

منبع: خبرگزاری ایرنا

 

Twitter Google+ Facebook
3 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :