دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 15714 تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۸

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: افراد با جایگزین کردن برنج قهوه‌ای به جای برنج سفید می‌توانند از خواص شگفت انگیز آن بهره‌مند شوند.

تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی؛ اظهار کرد: قوت غالب افراد در کشور ما برنج است که با جایگزینی برنج قهوه‌ای به جای برنج سفیده می‌توانند از خواص فراوان آن بهره‌مند شوند.

او تصریح کرد: افراد متاسفانه به جای استفاده از بهترین نوع برنج که خواص زیادی دارد نوع تصفیه شده آن یعنی برنج سفید را انتخاب می‌کنند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی ادامه داد: برنج قهوه ای یک غله کامل است و در فرآیند تصفیه فقط پوسته بیرونی آن گرفته شده است. این ماده‌ی خوراکی جزو غلات سبوس‌داری است که مواد مغذی خود را حفظ کرده است.

او گفت: برنج قهوه‌ای یک غذای سالم و غنی از مواد معدنی ضروری مانند: منگنز، آهن، روی، فسفر، کلسیم، منیزیم و پتاسیم است. ویتامین ب ۱ (تیامین)، ویتامین ب ۲ (ریبوفلاوین)، ویتامین ب ۳ (نیاسین)، ویتامین ب ۶، اسید فولیک، ویتامین E و ویتامین K است.

نیستانی یادآوری کرد: افرادی که رژیم غذایی دارند باید بدانند که برنج قهوه ای مقدار زیادی فیبر به رژیم غذایی‌شان اضافه می‌کند؛ همچنین این ماده غذایی از برنج سفید خوش‌خوراک‌تر است و عطر و طعم بهتری دارد.

او تصریح کرد: برنج قهوه ای تامین کننده اسید‌های چرب ضروری بدن نیز است؛ که باعث کنترل دیابت، جلوگیری از ریزش مو، بهبود دیابت، رفع استرس و افسردگی و کنترل فشار خون می‌شود.

 

Twitter Google+ Facebook
3 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :