دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 15631 تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۳۹۸

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: رولت اسفناج یک نوع پیش غذای خوشمزه و خاص می‌باشد که با شکل متفاوت خود، معمولاً وسوسه امتحان کردن را برای همه افراد ایجاد خواهد کرد. در واقع رولت اسفناج، رولت گوشت و سایر رولت‌های خاص با انواع مواد غذایی جزو عالی‌ترین و خوشمزه‌ترین غذا‌ها قرار می‌گیرند که البته خواص بسیاری نیز برای سلامتی بدن خواهند داشت.

رولت اسفناج یک نوع پیش غذای خوشمزه و خاص می‌باشد که با شکل متفاوت خود، معمولاً وسوسه امتحان کردن را برای همه افراد ایجاد خواهد کرد. در واقع رولت اسفناج، رولت گوشت و سایر رولت‌های خاص با انواع مواد غذایی جزو عالی‌ترین و خوشمزه‌ترین غذا‌ها قرار می‌گیرند که البته خواص بسیاری نیز برای سلامتی بدن خواهند داشت.
اسفناج یکی از انواع سبزیجات مقوی و خوش طعم است که برای تهیه انواع غذاها، چون بورانی و خورشت‌های مختلف استفاده می‌شود. در واقع اسفناج جزو معدود سبزی‌هایی است که دارای دنیایی از فواید و خواص فوق العاده برای سلامتی بدن می‌باشد.
این سبزی همه فن حریف برای سلامت و زیبایی پوست، لاغری، سلامتی قلب، تنظیم خواب، تقویت بینایی، رفع کم خونی، سلامت لثه و دندان، بهبود هضم غذا، تقویت رشد موها، درمان دیابت، کاهش فشار خون، تقویت سیستم ایمنی بدن، سلامت استخوان ها، کاهش استرس و اضطراب وغیره بسیار موثر می‌باشد.
در واقع وجود انواع مواد معدنی و ویتامین‌های مختلف در اسفناج باعث به وجود آمدن این همه خاصیت و فایده برای سلامتی شده است. وجود مواد معدنی، چون ویتامین A، آهن، کلسیم، فسفر، سدیم، پتاسیم، پروتئین، آب، مواد نشاسته‌ای و… این ماده غذایی را جزو سالم‌ترین و البته راحت‌ترین غذا برای انسان‌ها قرار داده است.
شما می‌توانید به راحتی رولت اسفناج را در منزل تهیه و آماده کنید و از طعم خاص و خوشمزه آن نهایت لذت را ببرید. همچنین اسفناج در شکل‌های مختلف و با روش‌های متفاوتی طبخ و سرو می‌شود که می‌توانید هر یک را مطابق میل و سلیقه خود انتخاب کنید. از دیگر انواع رولت‌های خاص و خوشمزه می‌توان به رولت سوخاری، رولت هندوانه و رولت خامه‌ای اشاره کرد.

مواد لازم
اسفناج: ۱ کیلوگرم
سبزی شنبلیله خشک شده: نصف قاشق چای خوری
تخم مرغ: ۴ عدد
پنیر لبنه: ۲۰۰ گرم
قارچ: نصف پیمانه
فلفل دلمه ای: نصف پیمانه
روغن مایع: به میزان لازم
کنسرو نخود فرنگی: نصف پیمانه
کنسرو ذرت: نصف پیمانه
نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

مراحل پخت
ابتدا اسفناج‌ها را بخارپز کرده و سپس در یک صافی بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.
سپس اسفناج‌ها را ساطوری خرد کنید و در یک ظرف بریزید.
تخم مرغ ها، شنبلیه، نمک و فلفل سیاه را اضافه و مواد را خوب مخلوط کنید.
در یک قالب نسوزی کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید و سپس مواد کوکو را درون آن بریزید و مایع را در ظرف صاف کنید.
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید و سپس قالب مواد را درون فر بگذارید.
بعد از گذشت ۳۰ دقیقه قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کمی سرد شود.
سپس کوکو را برش داده و رول کنید.
در یک ظرف دیگر فلفل دلمه‌ای خردشده، نخود فرنگی، پنیر، ذرت، قارچ‌ها و کمی نمک و فلفل افزوده و کاملا مخلوط کنید.
دوباره رول کوکو را باز کنید و این مواد را در سطح کوکو پخش کنید.
سپس دوباره کوکو را رول کنید و در یک سلفون قرار دهید و یک روز در یخچال بگذارید تا کاملا آماده شود.
بعد از گذشت مدت زمان بیان شده رولت اسفناج را از سلفون خارج کرده و در دیس قرار دهید.

منبع: غذالند

 

Twitter Google+ Facebook
2 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :