دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 15412 تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۸

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: «خوراک کَسبه» یکی از غذا‌های محبوب عربی است که بیشتر در کشور‌های حاشیه جنوبی خلیج فارس تهیه و سرو می‌شود.

کسبه در واقع وعده غذایی است که اساساً از برنج دانه بلند تهیه می‌شود و در کشور‌های حاشیه خلیج فارس و عربستان به عنوان وعده اصلی سر سفره گذاشته می‌شود.

این غذا غالباً با گوشت گوسفند، بز و یا مرغ همراه چربی و خشکبار و کشمش تهیه می‌شود. با دقت در این غذا به این نتیجه می‌رسیم که برگرفته از زندگی در صحراست چرا که مواد اصلی آن را گوشت تشکیل می‌دهد.

در مهمانی‌های ثروتمندان، گاهی از بچه شتر کامل یا گوسفند کامل بریان شده به عنوان گوشت در کسبه استفاده می‌شود.

منبع: الکوثر

 

 

Twitter Google+ Facebook
3 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :