دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 15380 تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۸

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: بیسکوییت‌ها، مارگارین و شکر را در یک کاسۀ متوسط مخلوط کنید و به مقدار مساوی در کف قالب‌های مافین بریزید و با ته قاشق فشار دهید.

چی لازم دارم:

بیسکوییت دایجستیو: یک چهارم پیمانه
شکر سفید: ۱ قاشق غذاخوری
مارگارین آب شده: ۱ قاشق غذاخوری

مواد رویۀ کیک:

پنیرخامه‌ای: ۱ بسته (بیرون از یخچال بگذارید تا نرم شود)
شکر سفید: یک چهارم پیمانه
آبلیمو: یک و یک دوم قاشق چایخوری
پوست لیمو: یک دوم قاشق چایخوری
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ: ۱ عدد

چه جوری درست میشه:

فر را روی ۱۶۵ درجۀ سانتی گراد قرار دهید.
یک قالب ۶ تایی مافین را چرب کنید.
بیسکوییت‌ها، مارگارین و شکر را در یک کاسۀ متوسط مخلوط کنید و به مقدار مساوی در کف قالب‌های مافین بریزید و با ته قاشق فشار دهید.

به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید، سپس از فر بیرون آورید تا خنک شوند، ولی فر را خاموش نکنید.
پنیرخامه‌ای، شکر، آبلیمو، پوست لیمو و وانیل را با هم مخلوط کنید و در نهایت تخم مرغ‌ها را اضافه کنید.
حالا مخلوط را روی بیسکوییت‌ها ریخته تا جایی که سه چهارم هر قالب پر شود.
مواد را به مدت ۲۵ دقیقه در فر بپزید و بگذارید کاملا در فر خنک شوند سپس آن‌ها را بیرون آورده و در یخچال بگذارید.

 

منبع:آخرین خبر

 

Twitter Google+ Facebook
1 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :