دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 15299 تاریخ انتشار : ۱۲ بهمن ۱۳۹۸

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: سس قارچ از آن سس‌هایی است که خالی خالی خوردنش هم جذابیت مخصوصیت خودش را دارد؛ دیگر چه برسد به اینکه بخواهیم با انواع غذاها هم ترکیبش کنیم.

سس قارچ از آن سس‌هایی است که خالی خالی خوردنش هم جذابیت مخصوصیت خودش را دارد؛ دیگر چه برسد به اینکه بخواهیم با انواع غذاها هم ترکیبش کنیم. بیف (چیکن) استروگانف، سوپ، استیک‌ها و… انواع غذاهایی هستند که با سس قارچ درست می‌شوند. سسی که در کوتاه‌ترین زمان ممکن و به راحتی درست می‌شود و بسیار مغذی و پرکالری هم هست.

مواد لازم:

قارچ: ۲۵۰ گرم

پیاز: ۱ عدد

خامه: ۱ پیمانه

کره: به میزان لازم

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. پیازها را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. قارچ را در ظرف آب و نمک قرار دهید. پس از چند دقیقه قارچ‌ها را با دقت بشویید. سپس قارچ‌ها را برش های بزرگ و یا متوسط بزنید.

۲. با کمی کره، نمک و فلفل؛ پیازها و قارچ‌ها را تفت دهید تا حدی که آبشان کشیده شود و کمی قهوه‌ای رنگ شوند. این کار باعث می‌شود طعم قارچ بیشتر شود.

۳. خامه را کمی بهم بزنید تا بافت آن نرم و یک دست شود. سپس به ماهیتابه خامه را به آرامی و کم کم بیفزایید و صبر کنید تا به جوش بیاید. پس از به جوش آمدن سس را ۵ دقیقه دیگر بهم بزنید تا مواد به خوبی طعم بگیرند.

فوت و فن‌ها:

-در تهیه سس قارچ و خامه می‌توانید از جعفری ساطوری شده به میزان ۲ قاشق غذاخوری استفاده کنید. تنها کافیست در مرحله آخر جعفری خرد شده را در سس قارچ، داخل ماهیتابه روی حرارت بریزید و ۵ دقیقه صبر کنید تا با هم به خوبی مخلوط شوند و سبزی ها نرم شوند.

-همچنین برای تهیه سس قارچ و پنیر می‌توانید با اضافه کردن ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان به این سس، بافت آن را یک دست و غلیظ‌تر کنید و طعم پنیری خوبی به سس بدهید.

-برای طعم دهی بیشتر به این سس می‌توانید از سیر رنده شده و آویشن نیز استفاده کنید و در حین تفت دادن، آنها را با قارچ مخلوط کنید.

-این سس را می‌توان با خامه و یا شیر تهیه کرد. در صورت تهیه سس قارچ با شیر از آرد هم برای غلیظ شدن سس استفاده می‌شود. اما در روش دیگری این سس، با هر سه این مواد تهیه می‌شود. به این صورت که مقدار کمی شیر با مقدار کمی خامه در سس ریخته می‌شود. انتخاب روش تهیه سس قارچ خامه‌ای به خودتان بستگی دارد. اگر تمایل دارید سس قارچ رژیمی داشته باشید بهتر است از خامه کمتری در تهیه آن استفاده کنید.

-در صورت تمایل و برای طعم دادن بیشتر به سس قارچ خامه‌ای، می‌توانید در ۱۰ دقیقه آخر جوشیدن مواد سس، یک قاشق غذاخوری سرکه سیب در سس بریزید.

-قارچ‌ها می‌تواند به صورت ورقه‌ای یا نگینی خرد شود. به هر شکلی که تمایل دارید می‌توانید قارچ‌ها را خرد کنید. حتی می‌توانید قارچ‌های سرخ شده را با دو سوم خامه و نمک در مخلوط کن بریزید تا ریز و یک دست شوند.

 

Twitter Google+ Facebook
1 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :