دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 15241 تاریخ انتشار : ۷ بهمن ۱۳۹۸

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: رئیس انجمن تغذیه البرز گفت :چاقی شکم عاملی خطرناک برای بیماری‌های مزمن از جمله فشار خون بالا ،افزایش چربی خون و سرطان است.

فرزانه باقر زاده ، رئیس انجمن تغذیه گفت : چاقی شکم عاملی خطرناک برای بیماری‌های مزمن از جمله؛ فشار خون بالا ،افزایش چربی خون ، دیابت نوع دو، بیماری‌های قلبی و سرطان است.

رئیس انجمن تغذیه البرز افزود :افزایش فعالیت فیزیکی برای اصلاح الگوی توزیع چربی در بدن و کاهش استرس موثر است.

او افزود:استفاده از  سه وعده غذایی اصلی، کاهش مصرف چربی و شیرینی ، افزایش مصرف سبزیجات ، داشتن حداقل فعالیت بدنی در  هفته به مدت  ۱۵۰ دقیقه به شهروندان توصیه می شود.

باقرزاده گفت :  بیشترین عوامل ایجاد کننده  چاقی شکم مصرف وعده های غذایی با حجم بالا ، مصرف غلات تصفیه شده مثل نان و برنج ،مصرف روغن های هیدروژنه گیاهی،تغییرات هورمونی و کاهش ناگهانی فعالیت بدنی است.

او افزود : مصرف نوشیدنی‌های شیرین شده با شکر از جمله نوشابه، شربت، آب میوه و چای شیرین که جز نوشیدنی‌های محبوب ایرانیان است، با افزایش چربی شکمی مرتبط است.

رئیس انجمن تغذیه گفت :رژیم غذایی کم پروتئین و کم فیبر، سبب افزایش تجمع چربی شکمی می‌شودو عوامل محیطی از جمله کم تحرکی، استرس، یائسگی و خواب ناکافی باعث افزایش تجمع چربی در ناحیه میانی بدن می شود.

باقرزاده افزود:برای کاهش چربی شکمی توصیه می‌شود که مصرف شیرینی‌ها و نوشیدنی‌های دارای شکر را محدود کرده و از یک رژیم غذایی متعادل با میزان مناسب پروتئین و فیبر استفاده شود.

Twitter Google+ Facebook
0 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :