دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 15123 تاریخ انتشار : ۵ بهمن ۱۳۹۸

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: تغذیه صحیح و مناسب می تواند با ایجاد ایمنی بالا در بدن از ابتلاء فرد به سرطان پیشگیری کند.

مسعود فیروز کوهی کارشناس تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همزمان با هفته پویش ملی مبارزه با سرطان  در خصوص نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان گفت: عوامل مختلفی می تواند باعث بروز سرطان شود، برخی از عوامل شامل: مصرف دخانیات و مواد مخدر، انواع اشعه ها مثل اشعه رادیوگرافی، اشعه حاصل از انفجارهای اتمی و حتی اشعه ماوراء بنفش خورشید، مصرف الکل، ابتلا به بیماری های ویروسی و عدم توجه به درمان بموقع، ابتلا به برخی انگل ها، مواد شیمیایی و مشاغل مرتبط با تولید و مصرف این مواد، سن ازدواج و بارداری، بد غذایی و مصرف برخی مواد غذایی و چاقی که اگر این علائم در فردی دیده شود، سریعا باید برای بررسی و درمان اقدام نماید.

وی تغذیه صحیح را یکی از عوامل موثر در پیشگیری از سرطان نام برد و گفت: تغذیه در پیشگیری از سرطان نقش بارزی دارد، مثلا دریافت کافی ویتامین ها و آنتی اکسیدان ها و فیبر غذایی با مصرف روزانه سبزیجات و میوه ها، مقاومت و سطح ایمنی بدن را افزایش داده و از بروز سرطان پیشگیری می کند

وی ادامه داد: مصرف نوشیدنی هایی مثل چای سبز و چای سیاه ولرم، با داشتن ترکیبات پلی فنلی مفید است و لبنیات با تامین درشت مغذی ها و ریز مغذی های متعدد، حافظ سلامت جسمی و هوشی است و نیز حبوبات در کاهش احتمال ابتلا به سرطان نقش دارند.

فیروزکوهی، تحرک روزانه و بخصوص داشتن برنامه ورزشی منظم را در پیشگیری از سرطان موثر دانست و افزود: استفاده از غذاهای خانگی، جویدن کافی غذا، پیشگیری از چاقی، محدود کردن مصرف گوشت قرمز و نمک، حذف یا کاهش مصرف نوشابه های گاز دار و مواد چرب و شور، مواد غذایی بسیار شیرین، سرخ کردها، فست فودهای پرچرب و نمک ، عدم استفاده از غذاهای حاوی افزودنی های غیر مجاز، مواد غذایی آلوده به میکروب ها و انگل ها، کپک ها و پرهیز از خوردن غذاهای بسیار داغ یا بسیار سرد و پرهیز از مصرف الکل می تواند از ابتلا به سرطان های وابسته به غذا پیشگیری کند .

 

 

Twitter Google+ Facebook
1 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :