دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 15090 تاریخ انتشار : ۲ بهمن ۱۳۹۸

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: رول کدو گوشتی یک پیش غذای ایتالیایی است. اما شما می‌توانید این غذا را به عنوان یک شام سبک نیز سرو کنید. کدو سبز با وجود خواص فوق‌العاده ای که داره مورد پسند بعضی‌ها نیست. اما از ما بپذیرید که با درست کردن این غذا عاشق کدو سبز می شوید. کدو سبز آبرسان قوی و شاداب کننده پوست است. کدو سرشار از ویتامین C است. مصرف این ماده می‌تواند سلامت زنان باردار و جنین را افزایش دهد.

مقدار زیاد فیبر و آب و میزان خیلی کم کربوهیدرات موجود در این ماده چربی سوزی بدن را افزایش می دهد. کدو سبز در روند بهبود بیماری سرماخوردگی و آنفولانزا کمک کننده است. کدو از آن دسته مواد اولیه است که ترکیب کردنش با هر نوع سبزی، برنچ یا گوشت دیگر یک غذای تازه و خوشمزه را درست می‌کند. با کدو می شود انواع کوکوها، خورش‌ها و خوراک‌های لذیذ را تهیه کرد.

کدو سبز می‌تواند احتمال ابتلا به بیماری MS را کاهش دهد. پوست خشک شده کدو سبز برای درمان بیماری‌های روده و بواسیر مفید است. روغن کدو در رفع سرفه و دل درد موثر است.

مواد میانی رول کدو معمولا گوشت چرخ کرده است اما شما می توانید از انواع سبزیجات تازه مثل جعفری و گشنیز و ترکیب آن با پنیز خامه‌ای و زیتون استفاده کنید. دیزاین و تزئین غذاها در جذابیت و اشتها آوری آن‌ها تاثیر بسزایی دارد. ترکیب کدو سبز و گوشت علاوه بر اینکه شکل و ظاهر زیبایی دارد بو و طعم بسیار معرکه‌ای نیز دارد. اگر از رول کدو و گوشت خوشتان آمد سری هم به دستور پخت‌های کوی ترشک، کدو پلو و خورش کدو حلوایی بزنید.

نکات غذایی

از فلفل رنگی خرد شده و جعفری برای تزئین غذا استفاده کنید

اگر این غذا را به عنوان وعده اصلی در نظر گرفته‌اید می‌توانید کنار آن پوره سیب زمینی یا هویج سرخ شده هم درست کنید

برای سالم تر پختن کدوها می‌توانید از فر استفاده کنید

اگر تمایلی به خوردن گوشت ندارید می‌توانید از نعنا، ریحان و جعفری و گشنیز تازه و پیازچه و پنیر و زیتون حلقه شده برای مواد میانی استفاده کنید.
مواد لازم

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

کدو سبز: ۴ عدد

جعفری خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

پیاز: ۲ عدد

گوجه فرنگی: ۲ عدد

نمک : به مقدار لازم

زردچوبه : به مقدار لازم

فلفل: به مقدار لازم
مراحل پخت

مرحله ۱

کدو‌ها را برش دهید. (تلاش کنید تا برش‌ها خیلی نازک یا خیلی ضخیم نباشند)

مرحله ۲

به دو طرف کدوها نمک بزنید و آنها را در قابلمه‌ای چرب شده قرار بدهید. در قابلمه را بگذارید و تا طلایی و نرم شدن کدوها صبر کنید.

مرحله ۳

کدوها را برگردانید تا طرف دوم آن‌ها نیز طلایی شود.

مرحله ۴

پیاز رنده شده‌ای که آب آن را قبلا گرفته اید را با گوشت چرخ شده، جعفری خرد شده و نمک و فلفل قاطی کنید.

مرحله ۵

مواد را حسابی بهم بزنید تا مایع چسبناک ساخته شود.

مرحله ۶

گوشت ها را قلقلی کنید. ماهیتابه را چرب کنید و گوشت ها را در آن قرار دهید.

مرحله ۷

در ماهیتابه را ببندید و تا طلایی شدن گوشت‌ها صبر کنید.

مرحله ۸

گوشت‌های قلقلی سرخ شده را از ماهیتابه در بیاورید.

مرحله ۹

تهیه سس پیاز دوم را با رب و زردچوبه در ماهیتابه سرخ کنید.

مرحله ۱

گوجه‌ها را با مخلوط کن حسابی میکس کنید و به مواد اضافه کنید.

مرحله ۲

۱/۲ لیوان آب بریزید.

مرحله ۳

مواد را با هم مخلوط کنید و ۱ قاضق غذاخوری جعفری خرد شده را همراه با نمک و فلفل اضافه کنید.

مرحله ۴

فرصت بدهید تا سس جا بیفتد

مرحله ۵

رول کردن کدوها
وسط هر کدام از کدوها یک گوشت قلقلی قرار بدهید.

مرحله ۶

کدو را از دو طرف جمع کرده و با یک خلال دندان آن را بهم بچسبانید.

مرحله ۷

رول‌ها را بعد از آماده شدن داخل سس بگذارید و روی حرارت ملایم بپزید.

مرحله ۸

بعد از اینکه رول‌ها عطر و مزه سس را گرفتند غذا آماده است و می توانید آن را سرو کنید.

منبع : نقد غذا

 

Twitter Google+ Facebook
1 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :