دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 12973 تاریخ انتشار : ۹ آذر ۱۳۹۸

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: جشنواره فرآوری رب ازگیل برای نخستین بار در استان گیلان با هدف معرفی این میوه جنگلی و جاذبه‌های گردشگری و طبیعی مناطق کوهستانی آستارا در روستای گردشگر پذیر کوته‌کومه بخش لوندویل شهرستان مرزی آستارا در شمال غربی استان گیلان برگزار شد. رب فرآوری شده ازگیل به عنوان چاشنی غذا‌های محلی آستارا کاربرد دارد و مراحل آماده سازی آن در این جشنواره توسط بانوان آشپز به نمایش گذاشته شد.

Twitter Google+ Facebook
34 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :