دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 11809 تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۳۹۸

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: به مناسبت روز جهانی سرآشپز کد بانوهای گیلانی مسابقه دادند.

مسابقه آشپزی بین ۱۰ نفر از بانوان هنرمند گیلانی در رشت برگزار شد.

در این مسابقه غذاهایی محلی نظیر ترش تره ، میرزا قاسمی ، اناربیج ، ماهی شکم پر و فسنجان پخته شد.
آقای کاوه نویسنده و محقق خوراک شناسی در حاشیه این مسابقه گفت : در گیلان ۲ هزار و ۵۰۰ غذا و شیرینی پخت می شود که فقط ۵ غذا ثبت ملی شده است.
خانم نجاتی سرآشپز و داور مسابقه هم گفت : به سه آشپز برتر جوایزی داده شد.

Twitter Google+ Facebook
3 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :