دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 11729 تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۸

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: پیش غذا انواع و اقسام مختلفی دارد که ترتیلای قارچ یکی از این پیش غذاهایی است که علاوه بر خوشمزه بودن رژیمی هم است.

مواد لازم برای ترتیلای قارچ

خمیر یوفکا
روغن زیتون : ۱ قاشق غذاخوری
موسیر بزرگ : ۱ عدد برش داده شده به قطعات کوچک
قارچ : ۲۵۰ گرم حلقه حلقه شده
نمک و فلفل : به مقدار لازم
برگ تازه آویشن : ۲ قاشق چایخوری خرد شده
پنیر گرویِر (Gruyère) : 3/4 فنجان

پنیر گرویِر (Gruyère) چیست ؟

کشور مبدأ : سوئیس

عطر و طعم : ملایم تا قوی

بافت : سفت، متراکم

ظاهر : کِرِم تا نارنجی

کالری : ۴۱۳ کیلوکالری

کربوهیدرات : ۰٫۴ گرم

چربی : ۳۲٫۳ گرم

پروتئین : ۲۹٫۸ گرم

پنیر گرویِر در اواسط قرون وسطا در شهر گرویِر از فیبروگ سوئیس تهیه شد.
گرویِر پنیری سفت با بافتی متراکم و فشرده است که عطر و طعم آن خوب و قوی است.
پنیر گرویِر بین ۶ ماه تا یک سال ماندگاری دارد و این ماندگاری طولانی به بافت سفت آن مربوط می‌شود. زمانی که پنیر جاافتاده می‌شود عطر و طعم آن بسیار قوی‌تر می‌شود.
پنیر گرویِر را می‌توان خالی مصرف کرد. همچنین می‌توان در پخت‌و‌پز از آن استفاده کرد و آن را به‌صورت رنده‌شده در بسیاری از غذاها به کار برد و غذای خوشمزه‌ای تهیه کنید. همچنین به‌عنوان یکی از مواد اصلی در تهیه‌ی ساندویچ و بسیاری از سوپ‌های فرانسوی و غذاها کاربرد دارد.
پنیر گرویِر غیرپاستوریزه و خام بسیار خوش‌طعم است.
نکته‌ی کلیدی: پنیر گرویِر یکی از بهترین انواع پنیر است و هر چه قدیمی‌تر باشد خوشمزه‌تر است.

طرز تهیه ترتیلای قارچ

فر را روی دمای ۳۷۵ درچه قرار دهید.

قارچ ها را کبابی کنید تا آب اضافی آنها گرفته شود.
درون تابه روغن زیتون را ریخته و موسیر و آویشن های خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید.
پنیر را اضافه کرده و مخلوط کنید تا پنیر آب شود. نمک  و فلفل را اضافه کنید.
از مخلوط روی برش های خمیر ریخته و برش ها را برای ۲۵ دقیقه درون فر قرار دهید.
بعد از طلایی شدن خمیر، از فر خارج کرده و آن ها را سرو کنید.

 

Twitter Google+ Facebook
1 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :