دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 11546 تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۸

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: اگر به غذاهاي مديترانه اي علاقه داريد پختن اين غذا را در دستور كارهايتان قرار دهيد.

پیاز، را به گوشت چرخکرده اضافه کنید. آن‌گاه جعفری، بهارات و نمک را افزوده، خوب ورز دهید. حالا ۳۰ دقیقه گوشت را در یخچال قرار دهید. سپس گوشت را به سیخ بکشید و روی صفحه گریل بپزید.

مواد لازم برای ۴ نفر 

پیاز  رنده کرده                         ۱ عدد متوسط

گوشت چرخکرده                      ۵۰۰ گرم

جعفری ساطوری کرده              ۱۰۰گرم

بهارات (ادویه)                         ۱ قاشق چایخوری

نمک                                      به میزان لازم

نان پیتا                                  ۱ بسته

روش‌ تهیه کباب کفتا

پیاز، را به گوشت چرخکرده اضافه کنید. آن‌گاه جعفری، بهارات و نمک را افزوده، خوب ورز دهید.

حالا ۳۰ دقیقه گوشت را در یخچال قرار دهید.

سپس گوشت را به سیخ  بکشید و روی صفحه گریل بپزید.

کباب آماده شده را با نان پیتا سرو نمائید.

یادآوری

سیخ‌های چوبی را یک ساعت قبل در آب بخیسانید، تا هنگام پخت کباب نسوزد.

منبع: شور و شیرین

 

Twitter Google+ Facebook
6 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :