دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 10606 تاریخ انتشار : ۲۴ شهریور ۱۳۹۸

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: طيف وسيعي از پاستاها وجود دارند كه مي توانند باب سليقه و ذائغه شما باشند. مي توانيد آنها را امتحان كنيد و به برنامه غذايي خود اضافه كنيد.

در تابۀ مناسبی قدری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. آن‌گاه بادمجان و کدو را اندکی تفت دهید و کنار بگذارید. سپس پیاز را در تابۀ روغن بریزید و صبر کنید تا پیاز سبک و طلائی شود.

مواد لازم برای ۴-۶ نفر 

روغن                                به میزان لازم

بادمجان خلالی خرد کرده      ۱ عدد

کدو سبز خلالی خرد کرده     ۱ عدد

پیاز خلالی خرد کرده            ۱ عدد

سیر له کرده                       ۲ حبه

نمک و فلفل                       به میزان لازم

قارچ خرد کرده و تفت داده     ۱۰ عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی             ۱ عدد

پودر آویشن                       ۱ قاشق چایخوری

پودر پاپریکا                         یک‌دوم قاشق چایخوری

کلم براکلی خرد کرده           ۱۰۰ گرم

شیر نارگیل                        یک‌دوم پیمانه

خامۀ صبحانه                      ۱۰۰   گرم

پنیر پارمسان                      ۲ قاشق سوپخوری

پاستا پنه  پخته  شده          ۲۰۰ گرم

روش‌ تهیه پاستا کاپوناتا 

در تابۀ مناسبی قدری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید.

آن‌گاه بادمجان و کدو را  اندکی تفت دهید و کنار بگذارید.

سپس پیاز را در تابۀ روغن بریزید و صبر کنید تا پیاز سبک و طلائی شود.

حالا سیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.

قارچ، فلفل دلمه‌ای، پودر آویشن و پودر پاپریکا را نیز افزوده و کمی دیگر تفت دهید.

در آخر کدو، بادمجان و کلم براکلی را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید.

اکنون شیر نارگیل، خامه و نصف پنیر پارمسان را مخلوط کنید تا یکدست شود و این سس را به سبزیجات تفت داده اضافه کنید و هم بزنید.

اینک سس آماده کرده را به پاستا بیفزائید و خوب هم بزنید و پاستا را در ظرف مناسب پذیرائی بریزید و باقیماندۀ پنیر را روی پاستا بریزید و غذا را سرو نمایید.

منبع: شور و شیرین

 

Twitter Google+ Facebook
16 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :