دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 10612 تاریخ انتشار : ۲۴ شهریور ۱۳۹۸

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: اگر طرفدار غذاهاي هندي هستيد براي يك بار هم كه شده اين غذاي خوش رنگ و لعاب را امتحان كنيد.

کره را در قابلمه‌ مناسبی آب کنید. آن‌گاه زنجفیل و سیر را بیفزائید و تفت دهید.
حالا زیره، تخم گشنیز، هل، نمک، فلفل، بادام‌ها، میخک، فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه کنید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم برای ۴ نفر 

کره                                ۱۰۰ گرم

زنجفیل                           یک قاشق سوپخوری

سیر له کرده                    ۱ حبه

زیره                                یک سوم قاشق چایخوری

تخم گشنیز                      یک دوم قاشق چایخوری

هل سبز                          ۵ عدد

نمک و فلفل                     به میزان لازم

بادام                              یک دوم پیمانه

بادام هندی                     یک دوم پیمانه

میخک                            ۸ عدد

فلفل قرمز                       یک هشتم قاشق چایخوری

زردچوبه                          ۱ قاشق چایخوری

هویج خرد کرده                 ۱ عدد کوچک

گل کلم خرد کرده              ۱ پبمانه

کدو سبز خرد کرده             ۱ عدد

نخود سبز                        یک سوم پیمانه

برنج باسماتی                  ۴۵۰ گرم (۳ پیمانه)

ماست                           ۲ قاشق سوپخوری

روش تهیه بریانی هندی

کره را در قابلمه‌ مناسبی آب کنید.

آن‌گاه زنجفیل و سیر را بیفزائید و تفت دهید.

حالا زیره، تخم گشنیز، هل، نمک، فلفل، بادام‌ها، میخک، فلفل قرمز و زردچوبه را اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر تفت دهید.

سپس هویج، گل کلم، کدو و نخودفرنگی را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.

اینک برنج، ماست و به میزان کافی آب را بیفزائید  و مخلوط کنید و اجازه دهید تا برنج با حرارت ملایم بپزید و آبش کشیده شود.

اینک بریانی را به مدت ۳۰ دقیقه دم کنید.

منبع: شور و شیرین

 

 

Twitter Google+ Facebook
14 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :