دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
کد خبر : 7557 تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۸

پايگاه خبري تحليلي نقد غذا: اگرچه کُرمای مرغ یک غذای در اصل هندی است و اولین بار در شبه قاره هند درست شده است اما این غذا در کشورهایی نظیر پاکستان و بنگلادش نیز تهیه می‌شود و طرفداران زیادی دارد. این غذا معمولا با گوشت قرمز یا مرغ درست می‌شود. برای درست کردن این غذا باید مراحل زیادی را طی کرد و کارهای زیادی انجام داد اما این غذا به قدری خوشمزه و لذیذ است که ارزش همه زحمات و زمانی که پای آن می‌گذارید را خواهد داشت. در اين مطلب دستور پخت کرمای مرغ را فرا خواهید گرفت.

 

مواد لازم:

بادام هندی نصف شده:یک چهارم پیمانه
آب جوش: یک چهارم پیمانه
سیر پوست کنده: سه حبه
زنجبیل تازه: یک تکه ۲۵/۱ سانتی متری
روغن گیاهی: ۳ قاشق غذاخوری
برگ بو: ۲ عدد
پیاز بزرگ: ۱ عدد
گشنیز: ۱ قاشق چای‌خوری
گرم ماسالا: ۱ قاشق چای‌خوری
زیره سبز: ۱ قاشق چای‌خوری
زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
پودر چیلی: ۱ قاشق چای‌خوری
سه تکه سینه مرغ نصف شده بدون پوست و استخوان
سس گوجه: ۴/۱ پیمانه
گوشتابه مرغ: یک پیمانه
خامه پرچرب: نصف پیمانه
ماست ساده: نصف پیمانه
نشاسته ذرت: ۱ قاشق چای خوری
آب: ۱ قاشق چای‌خوری

 

 

 

 

Twitter Google+ Facebook
646 views
نظرات

لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید

نام :
ایمیل :
نظر :