آب – روش اندازه گیری بروش دین استارك |
۲۹۷ |
آب میوه – ویژگیهای آب سیب |
۳۶۵ |
نوشابه های گازدار – روش های آزمون شیمیایی |
۱۲۴۹ |
نوشابه های گازدار – ویژگیها |
۱۲۵۰ |
نوشابه های غیر الكلی گازدار – قوطی فلزی سه تكه – ویژگیها |
۲۰۲۸ |
ظروف فلزی غیر قابل نفوذ برای مواد غذایی و نوشابه ها – ویژگیها |
۲۲۳۴ |
نوشابه های گازدار مالت (ماءالشعیر) – ویژگیها |
۲۲۷۹ |
نوشابه های گازدار مالت(ماءالشعیر)- روشهای آزمون |
۲۲۸۰ |
آبهای معدنی طبیعی- ویژگیها |
۲۴۴۱ |
آبهای معدنی طبیعی آشامیدنی – آیین كار به منظور بهره برداری |
۲۶۰۶ |
آب میوه جات – روشهای آزمون |
۲۶۸۵ |
آب ميوه – آب سیب تغلیظ شده (كنسانتره) ویژگیها |
۲۶۸۷ |
شربت سكنجبین – ویژگیها و روشهای آزمون |
۲۶۹۹ |
شربت به لیمو – ویژگیها و روشهای آزمون |
۲۷۳۴ |
آب میوه ها- شربت پرتقال – ویژگیها و روشهای آزمون |
۲۷۳۵ |
آب میوه ها – شربت لیمو – ویژگیها و روشهای آزمون |
۲۷۳۶ |
نوشابه های میوه ای بدون گاز – ویژگیها |
۲۸۳۷ |
كافیین مورد مصرف در نوشابه – ویژگیها و روشهای آزمون |
۲۸۸۵ |
بسته بندی آب میوه – قوطیهای فلزی – ویژگیها |
۲۹۲۶ |
آب ميوه – آب آلبالو – ویژگیها. |
۳۰۳۲ |
نكتار پرتقال – ویژگی ها |
۳۱۳۷ |
بسته بندی آب میوه ها – كیسه های پلاستیكی (پاكتهای مجوف) با لایه آلومینیوم – ویژگیها |
۳۱۹۱ |
عرقیات – آیین كار واحدهای تولید |
۳۲۸۰ |
نوشیدنی های گازدار – قوطیهای فلزی برای بسته بندی |
۳۳۲۹ |
آب میوه مخلوط – ویژگیها |
۳۶۸۷ |
نكتار مخلوط میوه ها – ویژگیها |
۳۶۸۸ |
نوشابه گازدار – آیین كار بهداشتی واحدهای تولید كننده |
۳۶۹۰ |
نوشابه های گازدار – میکروبیولوژی- ویژگیها و روشهای آزمون |
۳۸۴۵ |
ماشین آلات ساخت نوشیدنی های غیرالكلی – مقررات ایمنی و بهداشتی |
۳۸۵۸ |
آب ميوه – پرتقال تغلیظ شده (كنسانتره) ویژگیها و روشهای آزمون |
۴۰۸۳ |
آسپارتام در فرآورده های رژیمی به روش كروماتوگرافی مایع با كارآیی بالا – اندازه گیری |
۴۳۹۰ |
آب معدنی طبیعی – ویژگیهای باكتریایی |
۴۴۰۳ |
آب میوه و كنسانتره – كاربرد آنزیمهای خوراكی مجاز – آیین كار |
۴۶۵۶ |
نوشابه های گازدار كولا – ویژگیهای عصاره (بنیان) |
۴۷۱۰ |
نكتار توت فرنگی – ویژگیها و روشهای آزمون |
۴۷۱۲ |
نوشابه های گازدار طعم دار رنگی – ویژگیهای عصاره (بنیان) |
۴۷۱۳ |
نوشیدنی ها- پودر نوشیدنی فوری – ویژگیها و روشهای آزمون |
۴۷۱۴ |
شربت چكیده های گیاهی |
۵۱۱۲ |
آب میوه – اندازه گیری اسید لاكنیك كل بروش بیناب سنجی |
۵۱۸۰ |
آب میوه – اندازه گیری اسیدهای L – و D – لاكتیك با روش آنزیمی |
۵۱۸۱ |
آب میوه- گلابی تغلیظ شده- شفاف ویژگیها و روش های آزمون |
۵۵۱۴ |
آب ميوه – آب آلبالوی تغلیظ شده (كنسانتره) – ویژگیها |
۵۵۲۸ |
آب میوه و سبزی اندازه گیری آنزیمی اسیدL – مالیك به روش بیناب سنجیNADH |
۵۶۳۸ |
آب میوه و فرآورده های آن – اندازه گیری اسید مالیك كل روش بیناب سنجی |
۵۶۴۱ |
آب میوه- انار – ویژگیها – نمونه برداری – روش آزمون افشره |
۵۶۶۲ |
نوشیدنی ها – افشره آب آلو- ویژگیها و روشهای آزمون |
۵۸۸۲ |
آب میوه و فرآورده های آن – اندازه گیری اسید لاكتیك به روش بیناب سنجی |
۶۱۶۹ |
آب آشامیدنی بسته بندی شده – ویژگی های میكروبیولوژی |
۶۲۶۷ |
آب ميوه گریپ فروت تغلیظ شده – ویژگیها وروشهای آزمون |
۶۲۶۸ |
شربتها – ویژگیهای میكروبیولوژی و روشهای آزمون |
۶۲۷۴ |
نوشابه هاي گازدار مالت – ويژگيها و روشهاي آزمون ميكروبيولوژي |
۶۳۰۷ |
نوشیدنی- پودر نوشيدني فوري – آيين كار بهداشتي توليد |
۶۳۲۸ |
میکروبیولوژی- افشرده انواع آبميوه در بسته بندي هاي اسپتيك و غير اسپتيك – ويژگيها وروشهاي آزمون ميكروبي |
۶۳۳۲ |
آب ميوه ها- نوشابه هاي ورزشي–ويژگيها |
۶۶۹۳ |
نوشيدني ها – افشرده آب گيلاس – ويژگيها و روشهاي آزمون |
۶۸۰۱ |
نوشيدني ها – شربت انار- ويژگي ها و روشهاي آزمون |
۶۸۰۲ |
نوشيدني ها – شربت زرشك – ويژگي ها و روشهاي آزمون |
۶۸۰۴ |
توتون و فرآورده هاي آن – ميزان نشاسته در توتون به روش آنزيمي – روش آزمون |
۷۰۵۰ |
نوشيدني – تعيين پاتولين در آب سيب و فرآورده هاي آن به روش كروماتوگرافي مايع با كارايي بالا – روش آزمون |
۷۴۳۸ |
آب ميوه-آب نارنگي تغليظ شده(ستبر)-ويژگي ها و روش هاي آزمون |
۷۹۵۰ |