دیدنی ها
آخرین اخبار
پربازدید ها
مهمترین ها
خشکبار- برگه زردآلو – ویژگیها و روشهای آزمون- ۱۱
خشکبار- برگه هلو – ویژگیها و روشهای آزمون- ۱۲
خشکبار- قیسی خشك – ویژگیها و روشهای آزمون ۱۳
پسته – ویژگیها ۱۵
مغز بادام شیرین و تلخ – ویژگیها و روشهای آزمون ۱۶
كشمش – ویژگیها و روش آزمون ۱۷
مغز گردو – ویژگیها درجه بندی و روشهای آزمون ۱۸
مغز هسته زردآلو – ویژگیها و روشهای آزمون ۱۹-۱
مغز هسته هلو – ویژگیها و روشهای آزمون ۱۹-۲
مغز بخورك – ویژگی ها و روشهای آزمون- ۱۹-۳
بسته بندی- كارتن جهت خشكبار – ویژگیها و روشهای آزمون ۳۶
سیب زمینی – ویژگیها و روشهای آزمون ۳۹
گوجه فرنگی – ویژگیها و درجه بندی و دسته بندی ۴۰
میوه ها – انگور – ویژگیها ۴۱
خشکبار- برگه زردآلو- آئین کار بهداشتی تولید و بسته بندی ۶۱
سبزیها – فلفل دلمه ای – ویژگیها ۶۳
میوه ها – آلوی خشك – ویژگیها و روشهای آزمون ۶۵
سبزیها- پیاز – ویژگیها و روشهای آزمون ۸۷
میوه ها- بادام سنگی (شیرین و تلخ) – ویژگیها ۸۸
سبزیها – گل كلم – ویژگیها ۸۹
سبزیها – كلم پیچ – ویژگیها و روشهای آزمون ۸۹-۱
میوه ها – هلو – ویژگیها ۹۰
كنسرو خیار شور – ویژگیها و روشهای آزمون ۱۱۶
آب میوه- لیمو ترش – ویژگیها ۱۱۷
كنسرو نخود سبز – ویژگیها و روشهای آزمون ۱۱۸
كنسرو لوبیا سبز ۱۱۹
سبزیها – كرفس- ویژگیها و روشهای آزمون ۱۶۹
میوه ها و سبزیها – نارنج – ویژگیها و روشهای آزمون ۱۷۷
سبزیها – بادمجان – ویژگیها ۱۸۴
سبزیها – كدو مسمایی ۱۸۵
میوه ها – گردو – ویژگیها و روشهای آزمون ۲۱۲
مربا و مارمالاد و ژله – مربا ۲۱۴
مغز پسته – ویژگی ها و روشهای آزمون ۲۱۸
میوه ها- انجیر خشك – ویژگیها و روشهای آزمون ۲۲۶
میوه ها – طالبی- ویژگیها و درجه بندی ۲۳۴
میوه ها – گیلاس تازه – ویژگیها و روشهای آزمون ۲۳۵
میوه ها – آلبالو – ویژگیها ۲۳۶
میوه ها – خیار – ویژگیها و روشهای آزمون ۲۳۷
میوه ها – توت فرنگی – استاندارد ویژگیها ۲۳۸
میوه ها – شلیل – ویژگیها ۲۳۹
سبزیها – بامیه – ویژگیها و روشهای آزمون ۲۴۰
سبزیها – سیر – ویژگیها و روشهای آزمون ۲۴۱
میوه ها – خربزه – ویژگیها ۲۴۲
میوه ها – فندق- ویژگیها و درجه بندی ۲۴۷
سبزیها- لوبیا سبز تازه – ویژگیها ۲۶۱
میوه ها – انار – ویژگیها ۲۶۲
میوه ها –  نارنگی – ویژگیها ۲۶۶
میوه ها – هندوانه – استاندارد ویژگیها ۲۷۱
میوه ها – پرتقال – ویژگیها ۲۷۹
میوه ها- به – ویژگیها و روشهای آزمون ۲۸۰
خرمای سایر- ویژگیها- درجه بندی- روش آزمون ۲۸۵
سبزیها- هویج – ویژگیها ۲۸۶
میوه ها – خرمالو – ویژگیها و روشهای آزمون ۲۸۷
میوه ها – ازگیل – ویژگیها و روشهای آزمون ۲۸۸
میوه ها – لیمو شیرین – ویژگیها ۲۹۰
میوه ها – لیمو ترش سنگی – ویژگیها ۲۹۱
میوه ها – لیموترش (لیمو آب) و روشهای آزمون ۲۹۲
میوه ها – دارابی – ویژگیها و روشهای آزمون و محاسبه ۳۲۴
میوه ها – گریپ فروت – ویژگیهای میوه ۳۲۵
میوه ها – سیب – ویژگیها ۳۴۷
سبزیها – تره فرنگی – ویژگیها ۳۵۹
میوه ها – گلابی – ویژگیها و روشهای آزمون ۳۶۲
میوه ها – زردآلو – ویژگیها ۳۶۷
میوه ها و سبزیها – اندازه گیری میزان اسید ۳۷۳
سبزیها – اسفناج – برگ تازه- ویژگیها و روشهای آزمون ۳۸۷
خرمای مضافتی – ویژگیها و روشهای آزمون ۳۹۵
سبزیها – ترپچه – ویژگیها و روشهای آزمون ۳۹۷
سبزیها- گوجه فرنگی سبز ۳۹۹
سبزیها- نخودفرنگی – ویژگیها ۴۰۰
سبزیها – شوید تازه – ویژگیها و روشهای آزمون ۴۱۰
سبزیها – فلفل سبز – ویژگیها ۴۳۶
سبزیها – جعفری تازه – ویژگیها و روشهای آزمون ۴۳۸
بذرگشنیز- ویژگیها و روشهای آزمون ۴۴۳
سبزیها – شلغم – ویژگیها و روشهای آزمون ۴۵۱
سبزیهای تازه (چغندر لبویی) – ویژگیها و روشهای آزمون ۴۷۲
پسته و مغز بادام صادراتی – بسته بندی ۴۹۵
آب میوه- ویژگیهای آب پرتقال ۵۰۷
سبزیهای تازه (نعناع) – ویژگیها و بسته بندی ۵۳۳
سبزیهای تازه (سیر تازه) – ویژگیها، درجه بندی و بسته بندی ۵۳۴
میوه ها- گوجه درختی – ویژگیها ۵۳۵
كشمش دانه دار ۵۴۵
میوه های خشك شده – روش اندازه گیری انیدرید سولفور ۵۶۹
میوه و سبزیهای تازه – نمونه برداری ۶۲۲
خشكبار – روش اندازه گیری رطوبت ۶۷۲
رب گوجه فرنگی – ویژگیها و روشهای آزمون و اصلاحیه ۷۶۱
خرمای كبكاب – ویژگیها و روش های آزمون ۸۰۳
میوه ها و سبزیهای تازه – روش نگهداری در سردخانه ۸۳۰
میوه ها- سیب- آیین نگهداری در سردخانه ۹۴۶
سبزیها- آرتیشو – ویژگیها ۹۸۲
میوه ها- زیتون خوراكی – ویژگیها و روشهای آزمون و درجه بندی ۹۸۷
میوه ها و سبزیهای تازه – روش اندازه گیری باقیمانده خشك تام ۱۰۰۳
میوه ها و سبزیهای تازه – اندازه گیری ناخالصیهای معدنی ۱۰۰۴
میوه ها و سبزیهای تازه – اندازه گیری خاكستر غیر محلول در اسید كلریدریك ۱۰۰۵
میوه و سبزیجات تازه – روش اندازه گیری باقیمانده خشك، محلول در آب ۱۰۰۷
خشكبار – روش نمونه برداری ۱۰۳۶
آب میوه- گوجه فرنگی – ویژگیها و روشهای آزمون ۱۱۱۲
كنسرو گوجه فرنگی -ویژگیها و روشهای آزمون ۱۱۱۴
سبزیها – نعناع خشك شده – ویژگیها ۱۱۵۷
میوه ها- گلابی در سردخانه – آیین كار نگهداری ۱۱۸۵
میوه ها – موز – چیدن – بسته بندی و نگهداری ۱۲۵۲
میوه و سبزیجات تازه – جعبه های چوبی برای بسته بندی- ویژگیها ۱۲۷۷
میوه ها – هلو در سردخانه – راهنمایی حمل و نقل و نگهداری ۱۳۶۹
كنسرو مارچوبه- ویژگیها و روشهای آزمون ۱۳۷۰
سبزیها – فلفل فرنگی شیرین – ویژگیها ۱۳۷۸
سبزیها – سیر خشك (برگه ای، تكه ای، رنده شده، گرد سیر) – ویژگیها ۱۴۴۱
سبزيها – آندیو – ویژگیها ۱۴۴۴
كنسرو گل كلم- ویژگیها و روشهای آزمون ۱۵۷۵
كنسرو اسفناج- ویژگیها و روشهای آزمون ۱۵۷۶
سیب زمینی – نگهداری ۱۶۰۴
سبزيها – پیاز خشك شده – ویژگیها ۱۶۲۵
سبزیها – سوسنبر خشك – ویژگیها ۱۶۲۶
سبزيها – قارچهای تازه خوراكی و پرورشی – ویژگیها ۱۶۲۷
ادویه و چاشنی – مارچوبه – ویژگیها ۱۶۲۸
آب ميوه – ويژگيهاي آب انگور ۱۶۳۴
كنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی- ۱۶۳۵
سبزیها – كلم گل – نگهداری در سردخانه ۱۶۹۶
میوه ها – گیلاس پیوندی و گیلاس مشهد – نگهداری در سردخانه ۱۷۲۹
بسته بندی – قوطی فلزی آب پرتقال – ویژگیها ۱۷۵۰
میوه ها و سبزیها- هویج – نگهداری در سردخانه ۱۷۵۷
میوه ها- آلو و گوجه – نگهداری در سردخانه ۱۷۵۸
شربت آلبالو – ویژگیها و روشهای آزمون ۱۸۱۲
رب انار – ویژگیها و روشهای آزمون ۱۸۱۳
آبغوره – ویژگیها ۱۸۱۵
سبزیها – اسفناج – نگهداری در سردخانه ۲۰۱۳
سبزیها – دنبلان كوهی – ویژگیها و درجه بندی ۲۰۱۴
سبزیها – ریواس “ریباس” – ویژگیها ۲۰۱۵
میوه ها و سبزیها – زردآلو – نگهداری در سردخانه – آیین كار ۲۰۱۶
سبزیها- كرفس – نگهداری در سردخانه ۲۰۱۷
كنسرو خیارشور، لوبیا سبز و نخود سبز – قوطی فلزی – ویژگیها ۲۰۳۰
پسته – قوطی فلزی پسته – ویژگیها ۲۱۴۴
بسته بندی سبد مقوایی غیر قابل برگشت برای گوجه فرنگی – ویژگیها ۲۱۵۱
میوه و سبزیجات در سردخانه – شرایط فیزیكی نگهداری و روش اندازه گیری آنها ۲۱۹۹
خشكبار و حبوبات- (فومیگاسیون) – آیین كار ضد عفونی ۲۳۳۹
میوه ها- آلبالو خشك – ویژگیها و روشهای آزمون ۲۳۴۱
آرد بادام زمینی – ویژگیها ۲۳۵۹
پسته – از مرحله برداشت محصول تا بسته بندی – آیین كار تهیه ۲۳۸۰
خرما – از مرحله برداشت فرآوری و بسته بندی – آیین كار ۲۳۸۱
كشمش – از مرحله برداشت محصول تا بسته بندی – آیین كار تهیه ۲۳۸۲
خشکبار- برگه هلو- از مرحله برداشت تا بسته بندی – آیین كار تهیه ۲۳۸۳
سبزیها – ریحان تازه – ویژگیها ۲۴۵۸
سبزیها – ترخان – ویژگیها ۲۴۵۹
كمپوت سیب – ویژگی ها و روش های آزمون- ۲۴۸۵-۲
كمپوت گلابی – ویژگی ها و روش های آزمون- ۲۴۸۵-۳
كمپوت زردآلو – ویژگی ها و روش های آزمون- ۲۴۸۵-۴
كمپوت آلبالو – ویژگی ها و روش های آزمون- ۲۴۸۵-۵
كمپوت گیلاس – ویژگی ها و روش های آزمون- ۲۴۸۵-۶
كمپوت هلو- ویژگیها و روشهای آزمون ۲۴۸۵-۸
كشمش جهت مصارف صنعتی – ویژگیها ۲۴۹۴
خشکبار- برگه زردآلو جهت مصارف صنعتی – ویژگیها ۲۴۹۵
خرمای سایر جهت مصارف صنعتی – ویژگیها ۲۴۹۶
خرمای شاهانی – ویژگیها و روشهای آزمون ۲۵۱۰
نكتارهای (هلو، آلو، گلابی-، سیب و زردآلو) ویژگیها ۲۶۱۳
آب ميوه – آب گریپ فروت طبیعی – ویژگیها ۲۶۱۴
آب ميوه – آب انگور تغلیظ شده (كنستانتره-) ۲۶۱۵
آب ميوه – آب انار – ویژگیها ۲۶۱۶
خرمای خاصه – ویژگیها و روش آزمون ۲۷۱۰
میوه ها- بنه – ویژگیها و روش آزمون ۲۷۱۷
سدر كنار – ویژگیها و روشهای آزمون ۲۷۱۸
خرمای رطب – ویژگیها و روش آزمون ۲۷۲۱
كاغذ نگهداری میوه جات – ویژگیها و روشهای آزمون ۲۷۲۹
سیب زمینی – آیین كار نگهداری در فضای آزاد ۲۷۸۴
كنسرو ذرت – ویژگیها و روشهای آزمون ۲۷۸۹
بذر خیار – ویژگیها ۲۸۱۲
بذر گندم – ویژگیها و روشهای آزمون ۲۸۱۳
بذر برنج – ویژگیها ۲۸۱۴
بذر فلفل – ویژگیها ۲۸۱۵
بذر پیاز – ویژگیها ۲۸۱۷
ميوه ها – انگور در سردخانه – آیین كار نگهداری ۲۸۴۷
كنسرو قارچ – ویژگیها و روشهای آزمون ۲۸۷۱
میوه ها و سبزه ها – روش تعیین مقدار كادمیوم بوسیله جذب اتمی بدون شعله ۲۸۷۶
میوه-ها و سبزیها – تعیین مقدار جیوه بوسیله جذب اتمی بدون شعله ۲۸۷۷
سبزیها – آیین كار آماده سازی برای خشك كردن و بسته بندی ۲۹۰۲
سبزیها – مرزنگوش وحشي خشك شده-برگهاي كامل و ساييده-ويژگيها ۲۹۰۶
بسته بندی میوه و سبزیجات تازه صادراتی – كارتن – ویژگیها و روشهای آزمون ۲۹۲۳
خرمای قصب – ویژگی ها و روش های آزمون ۲۹۴۴
خرمای خشك – ویژگی ها و روش های آزمون ۲۹۴۵
خرما – خارك پخته – ویژگیها و روشهای آزمون ۲۹۷۸
وسايل اتصال ( ارتباط و يا انشعاب ) براي تاسيسات الكتريكي ثابت خانگي و مشابه ۲۹۸۳
كشمش سبز – ویژگی ها و روش آزمون ۳۱۲۲
كشمش سبز – ویژگی ها و روش آزمون ۳۱۲۲
پسته – روش تشخیص پسته های یخ خندان از پسته طبیعی خندان ۳۱۳۱
لواشك – ویژگیها و روشهای آزمون ۳۳۰۸
زرشك – ویژگیها و روشهای آزمون ۳۳۳۷
مغز فندق – ویژگیها و روشهای آزمون ۳۳۳۸
سبزیها – مرزه تابستانی – ویژگیها ۳۳۵۸
سبزیها – مرزه زمستانی – ویژگیها ۳۳۵۹
قارچ های تازه خوراكی – پرورشی – آیین كار و بهداشت نگهداری و حمل و نقل ۳۳۷۲
كشمش دانه دار جهت مصارف صنعتی – ویژگیها و روشهای آزمون ۳۳۸۷
میوه ها – انبه – ویژگیها و روشهای آزمون ۳۴۱۲
آب میوه – ویژگیهای میكروبیولوژی و تعیین شرایط بهداشتی آب میوه هائی كه منحصرا با استفاده از روشهای فیزیکی نگهداری میشوند ۳۴۱۴
مغز بادام – خلال – ویژگیها و روشهای آزمون ۳۴۱۵
بادام زمینی – ویژگیها و روشهای آزمون- ۳۴۱۶
مخلوط شور – ویژگیها و روشهای آزمون ۳۴۳۸
سبزیها- آئین کار نگهداری سیر در انبار – سردخانه ۳۴۴۶
نارگیل – پودر – ویژگیها و روشهای آزمون ۳۴۶۱
میوه-ها و سبزیها – كیوی – ویژگیها ۳۴۷۵
میوه ها- سیب درختی برای مصارف صنعتی – ویژگیها و روشهای آزمون- ۳۴۷۶
سبزیجات و میوه تازه – روش چیدن بسته های متوازی السطوح در وسایل نقلیه زمینی- ۳۴۹۱
شیرینی های آردی – ویژگیها ۳۴۹۳
خشکبار- توت خشك – ویژگیها و روشهای آزمون ۳۵۰۷
سبزیها- آئین کار نگهداری و ترابری لوبیا سبز- سردخانه ۳۵۲۴
خربزه درختی-، ویژگیها – روشهای آزمون ۳۵۲۵
سیب زمینی شرح شده در روغن – آیین كار تولید ۳۵۷۵
گوجه فرنگی – آیین كار و ترابری در سردخانه ۳۵۸۸
سبزيها – باقلا سبز – ویژگیها ۳۵۹۵
میوه ها- آلو زرد – ویژگیها ۳۶۱۰
میوه ها- سیب خشك – ویژگی ها و روش های آزمون ۳۶۱۲
مغز گردو – آیین كار تهیه از برداشت تا بسته بندی ۳۶۱۳
اسید بنزوییك در میوه ها و سبزیها و فرآورده های آنها – اندازه گیری ۳۶۳۰
پسته – خلال مغز پسته – ویژگیها و روشهای آزمون ۳۶۳۹
قند حبه – ویژگیها و روشهای آزمون ۳۶۷۹
میوه ها و سبزیها- هندوانه در سردخانه – آيين كار نگهداري و ترابري ۳۶۹۷
سبزیها – كلم پیچ – آیین كار نگهداری و ترابری در سردخانه ۳۶۹۸
سبزیها – كلم چینی – ویژگیها ۳۷۳۸
سیب-زمینی پیش برداشت – ویژگیها ۳۷۳۹
سبزیها – نعناع تازه – ویژگیها ۳۷۴۱
عناب ویژگیها و روشهای آزمون ۳۷۵۰
كنسرو خوراك بادمجان – ویژگیها ۳۷۶۲
سیب زمینی – تكه های سرخ شده در روغن (چیپس) – ویژگیها و روشهای آزمون ۳۷۶۴
رب گوجه فرنگی – روش تشخیص و اندازه گیری ریسه های كپك ۳۷۶۷
میوه و سبزی و فرآورده های آنها – اندازه گیری مواد جامد نامحلول در آب ۳۸۶۰
خیار در سردخانه – آیین كار نگهداری و ترابری ۳۸۹۴
سبزیها-آیین كار نگهداری و ترابری- كاهو در سردخانه ۳۸۹۵
میوه و سبزی و فرآورده های آنها اندازه گیری قلیاییت خاكستر محلول در آب ۳۹۰۸
میوه و سبزی و فرآورده های آنها – اندازه گیری سرب به شیوه طیف سنجی جذب اتمی بدون شعله ۳۹۰۹
میوه و سبزی و فرآورده های آن – روش اندازه گیری دود گوگرد (دی اكسید گوگرد) ۳۹۱۰
سوربیتول مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها و روشهای آزمون ۳۹۱۱
سبزیها – كلم پیچ – آیین كار نگهداری در فضای باز ۳۹۳۵
میوه ها- گلابی خشك – ویژگیها و روشهای آزمون ۳۹۳۶
مغز بادام – آیین كار تهیه ۳۹۳۷
میوه و سبزی و فرآورده آنها – اندازه گیری ماده خشك به روش خشك كردن در فشار كاسته شده ۳۹۸۲
میوه و سبزی و فرآورده های آنها – اندازه گیری قلیاییت خاكستر كل ۳۹۸۳
میوه و سبزی و فرآورده آنها – اندازه گیری ماده خشك به روش تقطیر همراه با حلالهای غیر قابل آمیزش با آب ۳۹۸۴
غلات و حبوبات و مواد كشاورزی خوراكی خشك – آیین كار انبارداری ۴۰۱۳
قارچ دكمه ای خوراكی – آیین كار بهداشتی واحدهای تولید كننده ۴۰۱۶
آب ميوه – پرتقال تغلیظ شده (كنسانتره) ویژگیها و روشهای آزمون ۴۰۸۳
میوه ها- توت فرنگی در سردخانه – آیین كار نگهداری ۴۰۹۸
میوه و سبزی و فرآورده های آنها – اندازه گیری نیتریت و نیترات به طریق بیناب سنجی جذبی ملكولی ۴۱۰۶
میوه های نارس – آیین كار رسانیدن میوه ها پس از نگهداری در سردخانه ۴۱۰۷
مربای شقاقل – ویژگیها و روشهای آزمون ۴۱۴۲
میوه ها- گیلاس خشك – ویژگیها و روشهای آزمون ۴۱۹۸
سبزی های ریشه ای در سردخانه – آیین كار نگهداری و ترابری ۴۲۱۵
خشكبار – فهرست اقلام ۴۲۹۰
كنسرو خورشت قرمه سبزی ۴۲۹۳
كنسرو خورشت قیمه ۴۲۹۴
آب میوه ها و سبزیها – روش اندازه گیری دی اكسید گوگرد ۴۳۰۸
میوه و سبزی و فرآورده های آن – اندازه گیری كل دی اكسید گوگرد ۴۳۶۱
میوه و سبزی – اندازه گیری pH در فرآورده ها ۴۴۰۴
میوه ها و فرآورده های آنها – روش شناسایی و اندازه گیری ریسه های كپك ۴۴۰۵
میوه و سبزی و فرآورده های آنها – روش اندازه گیری كاروتن ۴۴۹۱
میوه و سبزی و فرآورده های آنها – روش اندازه گیری آرسنیك با شیوه بیناب سنجی ۴۴۹۲
سبزیها – جعفری خشك – ویژگیها و روشهای آزمون ۴۵۲۵
سبزیها – جعفری خشك – ویژگیها و روشهای آزمون ۴۵۲۵
سبزیجات كاكوتی خشك – ویژگیها و روشهای آزمون ۴۵۲۶
سبزیها- پیاز – آیین كار نگهداری ۴۵۵۱
میوه ها و سبزیها – روشهای نگهداری در سردخانه با هوای كنترل شده ۴۵۵۹
سبزیها- تره فرنگی در سردخانه – آیین كار نگهداری و ترابری ۴۵۶۰
سبزیهای ریشه ای و كلم پیچ – آیین كار نگهداری در انبارهایی با تهویه كنترل شده ۴۵۷۰
سیب زمینی – آیین نگهداری با هوادهی مصنوعی ۴۶۱۵
مغز پسته بدون پوست سوم – ویژگیها و روشهای آزمون- ۴۶۳۱
ترشی چغندر لبویی – ویژگیها و روشهای آزمون ۴۶۵۷
كمپوت كيوي – ويژگيها و روشهاي آزمون ۴۷۷۶
ميوه گوجه سبز درختی (شور) – ویژگیها و روشهای آزمون ۴۸۳۶
میوه ها – واژه نامه – قسمت اول ۴۸۸۹-۱
میوه ها – واژه نامه – قسمت دوم ۴۸۸۹-۲
سبزیها – واژه نامه – قسمت اول ۴۸۹۰-۱
سبزیها – واژه نامه – قسمت دوم ۴۸۹۰-۲
میوه ها و سبزیها – واژه نامه ریختار و ساختار – قسمت اول ۴۸۹۱-۱
میوه ها و سبزیها – واژه نامه ریختار و ساختار – قسمت دوم ۴۸۹۱-۲
میوه ها و سبزیها – روش اندازه گیری مس، روش فتومتری ۴۹۰۰
میوه ها و سبزیها – روش اندازه گیری قلع ۴۹۰۱
میوه ها و سبزیها و فرآورده های آنها – تجزیه مواد آلی به روش مرطوب ۴۹۰۲
كنسرو شور بامیه – ویژگی ها و روش های آزمون ۴۹۱۸
پسته مكانیك خندان – ویژگیها و روشهای آزمون ۴۹۱۹
پسته – روشهای آزمون ۴۹۲۰
پسته ناخندان – ویژگیها و روشهای آزمون ۴۹۲۱
كنسرو لوبیا چیتی با قارچ – ویژگیها و روشهای آزمون ۴۹۴۳
میوه ها – گیلاس و آلبالو در سردخانه – آیین كار نگهداری و ترابری ۴۹۷۳
میوه ها – سیب – آیین كار نگهداری در هوای كنترل شده ۴۹۷۴
مركبات – آیین كار نگهداری ۴۹۷۵
میوه ها و سبزیها – آیین كار بسته بندی اولیه ۴۹۷۶
خرما – ویژگیها و روشهای آزمون شیره خرما ۵۰۷۵
كمپوت نارنگی – ویژگیها و روشهای آزمون ۵۰۸۶
میوه ها و سبزیها – روش چیدن بسته های متواری السطوح میوه و سبزیهای تازه در وسایل نقلیه زمینی ۵۰۸۷
سبزیها – كاسنی – ویژگیها ۵۱۰۳
سبزیها – نخود سبز یخ زده ۵۱۶۸
سبزیها – اسفناج یخ زده ۵۱۶۹
سبزیها – هویج یخ زده ۵۱۷۰
میوه ها و سبزیهای یخ زده – تعیین ناخالصی های كانی ۵۱۷۱
میوه ها و سبزیهای یخ زده – روش اندازه گیری سنگینی ناب ۵۱۷۲
میوه ها و سبزیهای یخ زده – روش یخ زدایی ۵۱۷۳
حبوبات- نخود سبز یخ زده – روش اندازه گیری مواد جامد نامحلول در الكل ۵۱۷۴
سبزیها – بابونه – ویژگیها ۵۱۸۲
پسته و مغز پسته – آیین كار نمونه برداری برای آزمون آفلاتوكسین ۵۱۹۷
نخودچی- ویژگیهای آزمون ۵۱۹۹
مغز بادام هندی- ویژگیها و روشهای آزمون ۵۲۰۰
میوه ها- سیب – پوره – ویژگیها و روشهای آزمون ۵۲۱۰
سیب زمینی – آیین كار برداشت ۵۲۱۵
كنسرو باقلاپخته – ویژگیها و روشهای آزمون ۵۲۲۵
میوه ها- انجیر فرآیند شده ویژگیها و روشهای آزمون ۵۲۹۹
خرمای پیارم – ویژگیها و روشهای آزمون- ۵۳۱۱
خرمای هلیله ای – ویژگیها و روشهای آزمون ۵۳۱۲
خرمای كلوته – ویژگیها و روشهای آزمون- ۵۳۱۳
خرمای ربی – ویژگیها و روشهای آزمون ۵۳۱۴
كمپوت میوه مخلوط – ویژگیها و روشهای آزمون ۵۳۴۲
رب گوجه فرنگی – آیین كار تولید كنسرو ۵۴۸۹
كمپوت سيب و گلابي – آيين كار توليد ۵۴۹۰
میوه ها وسبزیها – اندازه گیری مواد جامد محلول به روش ضریب شكست ۵۵۰۷
كنسرو لوبیا چیتی و سوسیس در سس گوجه فرنگی – ویژگیها و روشهای آزمون ۵۵۵۹
سبزيها – لوبیا سبز یخ زده – ویژگیها و روشهای آزمون ۵۵۸۳
ذرت شیرین یخ زده – ویژگیها و روشهای آزمون بلال ۵۵۸۴
ذرت شیرین یخ زده – ویژگیها و روشهای آزمون دانه ها ۵۵۸۵
سیب زمینی سرخ كرده یخ زده ۵۵۸۶
سبزیها – سیر یخ زده – ویژگیها و روشهای آزمون ۵۵۸۷
سبزیهای یخ زده – روش پخت آزمایشگاهی ۵۵۸۸
سبزیها- پیاز یخ زده – ویژگیها و روشهای آزمون ۵۵۸۹
میوه ها و سبزیها و فرآورده های آنها – اندازه گیری اسید اسكوربیك (ویتامین ث ) روش متداول ۵۶۰۹
غوره-شور – ویژگیها و روشهای آزمون ۵۶۲۰
كنسرو فلفل شور – ویژگیها و روشهای آزمون ۵۶۲۱
میوه ها – به – آیین كار نگهداری میوه در سردخانه ۵۶۳۲
گوجه فرنگی خشك شده – ویژگیها و روشهای آزمون ۵۶۳۹
كنسرو سبزی مخلوط – ویژگیها و روشهای آزمون ۵۶۶۳
خرما – ویژگیها و روشهای آزمون – خمیر خرما ۵۷۲۰
خیار و گوجه فرنگی گلخانه ای – آیین كار تولید ۵۷۶۲
رب گوجه فرنگی فله – آیین كار نگهداری در سردخانه ۵۷۶۶
سبزيهاي خشك- بسته بندی –  ویژگی ها ۵۸۵۲
خرمای كروت – ویژگی ها و روش های آزمون ۵۸۵۸
سبزیهای خشك – ویژگیهای میكروبیولوژیك و روش آزمون ۵۹۳۹
میوه های یخ زده – توت فرنگی – تمشك – ویژگی و روشهای آزمون ۵۹۵۱
میوه و فرآورده های آن – اندازه گیری اسیدمالیك كل (چپ گردو غیر فعال ) به روش عیارسنجی و پلاریزاسیون ۵۹۷۰
خرما – بسته بندی- ويژگيها ۵۹۹۸
سبزیها- سیر – پودر – ویژگیها و روشهای آزمون ۵۹۹۹
سبزیها- پیاز – پودر – ویژگیها و روشهای آزمون ۶۰۰۰
سیب زمینی – پوره خشك شده – ویژگیها و روشهای آزمون ۶۰۰۱
لیمو ترش – گرد – ویژگیها و روشهای آزمون ۶۰۰۳
سیب زمینی – پودر – ویژگیها و روشهای آزمون ۶۰۰۵
سیب زمینی سرخ شده در روغن – ویژگیهای میكروبیولوژی و روش های آزمون قطعات ۶۰۲۲
سبزیهای تازه – بسته بندی از مرحله ورود فرآورده به كارگاه تا بسته بندی نهایی ۶۰۴۰
میوه ها- انار – دانه خشك شده – (انار دانه) ویژگیها و روشهای آزمون ۶۰۸۳
سبزيها – كاهو – ویژگیها و روشهای آزمون ۶۱۱۹
میوه و سبزی و فرآورده های آنها – اندازه گیری روش بیناب سنجی دی تیزون ۶۱۲۰
میوه وسبزی و فرآورده های آن – اندازه گیری به روش پلاروگرافی ۶۱۲۲
میوه وسبزی و فرآورده های آن – اندازه گیری به شیوه جذب اتمی بدون شعله ۶۱۲۳
میوه های یخ زده – گیلاس و آلبالو – ویژگیها و روشهای آزمون ۶۱۲۴
میوه های یخ زده – اندازه گیری كل مواد جامد محلول در آب ۶۱۲۵
میوه های یخ زده – هلو و زردآلو – ویژگیها و روشهای آزمون ۶۱۲۶
كنسرو لوبیا چیتی با گوشت – ویژگیها و روشهای آزمون ۶۱۵۴
میوه ها- آلبالو در سردخانه- آئین کار برداشت ترابری و نگهداری ۶۱۵۵
رب گوجه فرنگی – ویژگیها و روشهای آزمون پودر ۶۱۵۶
ميوه ها و سبزیها- سنجد – ویژگیها و روشهای آزمون ۶۲۵۷
برگه موسیر ویژگیها و روشهای آزمون ۶۲۵۸
سبزيها – كنگر – ویژگیها و روشهای آزمون ۶۲۵۹
میوه ها وسبزیها – اندازه گیری ازت زیان آوربه روش پتانسیومتری – روش آزمون ۶۲۶۶
ميوه ها و سبزيها – ميوة زيتون –  آئين كار برداشت و نگهداري ۶۴۱۴
سبزیها- تره خشك – ويژگيها و روشهاي آزمون ۶۵۹۹
سبزیها- شويد خشك– ويژگيها و روشهاي آزمون ۶۶۰۰
سبزیها- تره تازه – ویژگیها و روشهای آزمون ۶۶۰۱
ميوه ها و سبزيها – سموم آفت كش در خربزه – باقيمانده قابل پذيرش ۶۶۵۶
كنسرو عدسي – ويژگيها و روشهاي آزمون ۶۶۹۵
چغندرقند– تعيين ازت زيان آور- روش آزمون ۶۷۲۰
كنسرو رب گوجه فرنگی- راهنماي استقرارتجزيه وتحليل عوامل خطرزا و نقاط كنترل بحراني درتوليد ۶۷۶۰
ميوه ها و سبزي ها – نگهداري كيوي در سردخانه – آئين كار ۶۸۰۳
سبزیها- گل كلم تند يخ زده – ويژگيها وروشهاي آزمون ۶۸۴۶
سبزیها- كلم دكمه اي تند يخ زده – ويژگيها وروشهاي آزمون ۶۸۴۷
ميوه ها و سبزيها – برگه كيوي – ويژگيها و روشهاي آزمون ۶۸۷۱
ميوه ها و سبزيها – لواشك ميوه – آئين كارتوليد ۶۹۳۶
ميوه ها و سبزيها –تره فرنگي تند يخ زده – ويژگيها و روشهاي آزمون ۶۹۵۵
میوه ها و سبزیها-کمپوت پرتقال-ویژگیها و روشهای آزمون ۶۹۵۶
ميوه ها و سبزيها – كنسروشور برگ مو – ويژگيها و روشهاي آزمون ۶۹۵۷
ميوه ها و سبزيها – برداشت تا خشك كردن و نگهداري – آئين كار ۶۹۶۲
ميوه ها و سبزيها – سيب زميني – اندازه گيري نيترات و نيتريت – روش اسپكترومتري – روش آزمون ۶۹۶۳
ميوه ها و سبزيها – سيب زميني – پرك – ويژگيها و روشهاي آزمون ۶۹۶۴
ميوه ها و سبزيها – سيب زميني – ريزدانه – ويژگيها و روشهاي آزمون ۶۹۶۵
مواد افزودني – اسيد فسفريك خوراکی- تعيين ميزان كلسيم به روش جذب اتمي با شعله – روش آزمون ۶۹۸۸
مواد افزودنی – اسید فسفریک خوراکی – تعیین میزان هیدروژن سولفوره به روش تیتراسیون- روش آزمون ۶۹۸۹
مواد افزودني – بي كربنات آمونيوم خوراکی- تعيين ميزان آرسنيك به روش فتومتريك دي اتيل تيو كاربامات نقره – روش ازمون ۶۹۹۰
موادافزودنی- بی کربنات آمونیوم خوراکی- تعیین مقدار نیتروژن آمونیاکی به روش حجمی بعد از تقطیر-روش آزمون ۶۹۹۱
آنغوزه شیرین- روش شناسائی شیره خرما- ویژگیها و روشهای آزمون ۷۰۶۰
عسل – باقيمانده داروهاي دامي – روش نمونه برداري براي كنترل – روش آزمون ۷۰۸۷
ميوه ها و سبزيها – پياز خوراكي – اندازه گيري نيترات و نيتريت – روش اسپكتروفتومتري ۷۱۳۲
ميوه ها و سبزيها – خشك كردن سبزيها  – آيين كار بهداشتي ۷۱۳۶
ميوه ها و سبزيها – بلوط – دانه و پوره كنسرو شده – ويژگيها و روشهاي آزمون ۷۲۱۰
ميوه هاي خشك – آيين كار توليد بهداشتي ۷۲۱۵
ميوه و سبزي – انار – برداشت ، جداسازي، درجه بندي ، ترابري و بسته بندي – آيين كار ۷۲۳۱
آب سبزي ها – ويژگيها و مقررات عمومی ۷۴۲۵
سيب زميني – پرک و ريزدانه – آيين كار توليد ۷۴۲۶
كنسرو دلمه بادمجان در روغن نباتي مايع يا سس گوجه فرنگي – ويژگيها و روشهاي آزمون ۷۵۷۲
سيب زميني – آيين كار نگهداري ۷۵۷۴
آلوچه فرآوري شده – ويژگيها و روشهاي آزمون ۷۶۳۵
ميوه ها و سبزي هاي تازه-كاهش عوامل خطرزاي ميكروبيولوژي-آئين كار ۷۶۸۷
زغال اخته منجمد شده سريع-ويژگيها و روش هاي آزمون ۷۷۰۵
كنسرو تمشك-ويژگي ها و روش هاي آزمون ۷۷۰۶
ميوه ها و سبزي ها-اندازه گيري مقدار اسيد فرميك-قسمت اول:روش وزن سنجي ۷۷۷۲-۱
ميوه ها و سبزي ها-اندازه گيري مقدار اسيد فرميك-قسمت دوم:روش معمول ۷۷۷۲-۲
انجير فرآيند شده-ويژگيهاي ميكروبيولوژي ۷۸۶۸
پيازچه-ويژگيها و روش هاي آزمون ۷۹۳۲
سس گوجه فرنگي-آئين كار توليد ۷۹۳۶
ميوه ها و سبزيها-اندازه گيري آهن-روش آزمون ۷۹۳۷
كنسرو خيارشور-آئين كار توليد ۷۹۴۰
ميوه ها وسبزي ها-اندازه گيري مقدار مواد جامد محلول-رفركتومتري ۷۹۹۴
كمپوت(خوشاب)انبه-ويژگي ها و روش هاي آزمون ۸۰۵۱
ميوه و سيزي-انبه-آئين كار نگهداري ۸۱۶۱
261 views