حبوبات-عدس – ویژگیها و روشهای آزمون ۲۷ |
|
حبوبات- لوبیا – ویژگیها و روشهای آزمون ۳۸ |
|
غلات و فرآورده های آن- جو- ویژگیها و روشهای آزمون ۴۷ |
|
كنسرو میوه و سبزی – مقررات عمومی ۴۸ |
|
حبوبات- نخود – ویژگیها و روشهای آزمون ۹۶ |
|
حبوبات- لپه – ویژگیها و روشهای آزمون ۹۷ |
|
حبوبات- باقلای خشك – ویژگیها و روشهای آزمون ۹۸ |
|
حبوبات- ماش – ویژگیها و روشهای آزمون ۹۹ |
|
آرد گندم – ویژگیها و روشهای آزمون ۱۰۳ |
|
گندم – ویژگیها ۱۰۴ |
|
برنج – ویژگیها و روشهای آزمون ۱۲۷ |
|
حبوبات و بقولات – طرز تعیین وزن ۱۰۰۰ دانه ۱۷۲ |
|
ماكارونی – ویژگیها و روشهای آزمون ۲۱۳ |
|
گلوتن گندم- نمونه برداری و روشهای آزمون ۱۳۰۱ |
|
رشته آشی و پلویی – ویژگیها و روشهای آزمون ۲۰۱۸ |
|
حبوبات – روش نمونه برداری ۲۰۲۷ |
|
غلات – روش نمونه برداری ۲۰۸۷ |
|
آنزیم آلفا آمیلاز – روش اندازه گیری فعالیت آنزیمی ۲-۲۲۰۰ |
|
آنزیم كاتالاز – روش اندازه گیری فعالیت آنزیمی ۳-۲۲۰۰ |
|
نان سوخاری – ویژگیها ۲۲۰۳ |
|
آرد- افزودنیهای پروتئینی مجاز- ویژگیها ۲۳۳۶ |
|
آرد جو – ویژگیها ۲۳۳۷ |
|
نانهای حجیم و نیمه حجیم- ویژگیها و روشهای آزمون ۲۳۳۸ |
|
سبوس گندم – ویژگیها و روشهای آزمون ۲۳۴۲ |
|
آرد سویا – ویژگیها ۲۳۵۷ |
|
آرد سوخاری – ویژگیها ۲۳۵۸ |
|
آرد، غلات پوست کنده و بلغور آنها- رشته ماکارونی- ویژگیها و روشهای آزمون میکروبیولوژی ۲۳۹۳ |
|
غلات – آیین كاربرد ضدعفونی ۲۴۹۳ |
|
گندم پوست كنده – ویژگیها و روشهای آزمون ۲۵۲۳ |
|
جو پوست كنده – ویژگیها و روش آزمون ۲۵۲۴ |
|
شيريني – كیك – ویژگیها ۲۵۵۳ |
|
شیرینی – كلوچه – ویژگیها و روشهای آزمون ۲۵۵۴ |
|
نانهای سنتی – ویژگی ها و روشهای آزمون ۲۶۲۸ |
|
آرد – آیین كار ضدعفونی ۲۶۷۰ |
|
غلات و حبوبات در سیلوها – آیین كار اندازه گیری دما ۲۶۸۱ |
|
غلات و فرآورده-های آن – روش اندازه گیری رطوبت (روش پایه) ۲۷۰۴ |
|
غلات و فرآورده های آن – روش اندازه گیری رطوبت (روش معمولی) ۲۷۰۵ |
|
غلات و فرآورده های آن – تعیین خاكستر ۲۷۰۶ |
|
كارگاههای نانوایی – شرایط فنی – بهداشتی ۲۷۴۹ |
|
آرد – روش تعیین میزان گلوتن ۲۸۶۱ |
|
غلات و فرآورده های آن – روش اندازه گیری چربی ۲۸۶۲ |
|
غلات و فرآورده های آن – روش اندازه گیری پروتیین خام ۲۸۶۳ |
|
ذرت- فرآورده های پف كرده بلغور و آرد ذرت – ویژگیها ۲۸۸۰ |
|
ذرت- میكروبیولوژی – حد مجاز آلودگیهای میكروبی فرآورده های پف كرده بلغور و آرد ذرت ۲۹۶۸ |
|
گندم – روش تعیین میزان آفت گندم ۳۰۰۳ |
|
غلات – روش تعیین میزان سیاهك زدگی (روش رسوبی) ۳۰۰۴ |
|
آرد گندم و سمولینا – روش اندازه گیری فعالیت دیاستاتیك ۳۱۰۴ |
|
غلات و فرآورده های آن – روش اندازه گیری فیبر خام ۳۱۰۵ |
|
غلات و فرآورده هاي آن – تعیین وزن حجمی غلات ۳۱۰۶ |
|
گندم – تعیین نسبت گندمهای نیمه شیشه ای به روش مرجع (رفرانس) ۳۲۱۴ |
|
برنج – روش ارزیابی پخت با استفاده از ویكسوالاستوگراف ۳۲۱۵ |
|
برنج – تعیین مقدار آمیلوز ۳۲۱۶ |
|
آرد گندم – آیین كار استفاده از دستگاه فارینوگراف جهت تعیین میزان جذب آب و خواص ریولوژیكی خمیر ۳۲۴۶ |
|
آرد گندم – آیین كار استفاده از دستگاه اكستنسوگراف جهت تعیین خواص ریولوژیكی خمیر ۳۲۴۷ |
|
آرد گندم – آیین كار استفاده از دستگاه آمیلوگراف جهت تعیین فعالیت آنزیماتیك گندم و چاودار ۳۲۴۸ |
|
برنج پوست كنده و برنج پرداخت شده – تعیین مقدار ۳۳۵۷ |
|
غلات – روش اندازه گیری اسیدیته چربی ۳۳۸۰ |
|
غلات – واژه-نامه ۳۴۲۴ |
|
بذر عدس – ویژگیها و روشهای آزمون ۳۴۶۹ |
|
مقررات ایمنی و بهداشتی – ماشین آلات ماكارونی سازی ۳۵۲۲ |
|
ذرت – پولك – ویژگیها ۳۶۲۱ |
|
گندم و جو – پرك – ویژگیها ۳۶۲۲ |
|
گندم و آرد – آیین كار جهت تعیین ضریب ته نشین (زلنی) ۳۶۸۱ |
|
آفت زدایی – حبوبات – آیین كار ۳۷۱۲ |
|
غلات و حبوبات – تشخیص آلودگی پنهان به حشرات – نمونه برداری ۳۷۳۵ |
|
غلات و حبوبات- تشخیص آلودگی پنهان به حشرات – روش مرجع ۳۷۳۶ |
|
غلات و حبوبات – آلودگی پنهان به حشرات – روش تشخیص ۳۷۳۷ |
|
ماكارونی – بسته بندی – ویژگیها و روشهای آزمون ۳۸۱۶ |
|
فرآورده های غلات – میكروبیولوژی- ویژگیها ۳۸۵۱ |
|
ماشین آلات ساخت نوشیدنی های غیرالكلی – مقررات ایمنی و بهداشتی ۳۸۵۸ |
|
غلات و فرآورده های آن- عصاره مالت – ویژگیها و روشهای آزمون+ اصلاحیه ۳۸۹۷ |
|
غلات و حبوبات – تشخیص سریع آلودگی پنهان به شش پایان با استفاده از روش شناور كردن دانه ۳۹۸۵ |
|
غلات و حبوبات – تشخیص سریع آلودگی پنهان به شش پایان با تعیین میزان تولید گاز كربنیك ۳۹۸۶ |
|
غلات و حبوبات – تشخیص سریع آلودگی پنهان به شش پایان با بهره گیری از ماده شیمیایی نینهیدرین ۳۹۸۷ |
|
آرد گندم – آیین كار نگهداری ۳۹۸۸ |
|
غلات – آیین كار نگهداری ۳۹۸۹ |
|
غلات و حبوبات – شمارش تعداد باكتریها، مخمرها و كیك-های موجود ۳۹۹۰ |
|
غلات و حبوبات – تشخیص سریع آلودگی پنهان به شش پایان با بهره گیری از پرتونگاری ۴۰۰۸ |
|
غلات و حبوبات – شناسایی سریع آلودگی پنهان به شش پایان با بهره گیری از صداسنجی ۴۰۰۹ |
|
غلات – اندازه گیری عدد فالینگ ۴۱۷۵ |
|
گلوتن گندم – ویژگیها و روشهای آزمون ۴۲۹۷ |
|
غلات و حبوبات – آیین كار تولید جوانه ۴۳۹۵ |
|
دانه های غلات حجیم شده به روش انفجاری – ویژگیها ۴۵۰۹ |
|
گندم دوروم – ویژگیها ۴۵۵۲ |
|
گندم – اندازه گیری كیفیت پروتیین گندم به وسیله آزمون سدیم دود سیل سولفات (SDS) ۵۲۲۰ |
|
گندم دو روم – اندازه گیری كیفیت پروتیین به وسیله آزمون سدیم دود سیل سولفات (SDS) ۵۲۲۱ |
|
رطوبت سنج هاي غلات – بررسي عملكردي رطوبت سنج هاي در حال كار ۵۶۴۴ |
|
بلغور ذرت – ویژگیها و روشهای آزمون ۵۶۵۶ |
|
غلات و فرآورده های آن – اندازه گیری به روش بیناب سنجی ۵۶۸۸ |
|
غلات و فرآورده های آن – نان تافتون – آیین كار تولید ۵۸۰۸ |
|
غلات و فرآورده های آن – نان بربری – آیین كار تولید ۵۸۰۹ |
|
غلات و فرآورده های آن – نان لواش – آیین كار تولید ۵۸۱۰ |
|
غلات و فرآورده های آن – پودر جوانه گندم ویژگیهای میكروبیولوژی ۵۸۳۳ |
|
شیرینی-كیك و كلوچه – آیین كار واحدهای تولیدی ۵۹۶۹ |
|
غلات – بررسی عملكرد رطوبت سنج های در حال كار رطوبت سنج های غلات ۵۹۹۵ |
|
نان – خمیر مایه – ویژگیها و روشهای آزمون ۶۰۹۵ |
|
ویفر – آیین كار تولید ۶۱۱۳ |
|
غلات – روشهای آندازه گیری تلفات برداشت – باكمباین ۶۱۳۳ |
|
بیسكویت – آیین كار تولید ۶۱۵۳ |
|
غلات و فرآورده های آن – اندازه گیری اكروتوكسینA پس از تصفیه باستون سیلیكاژل به روش كروماتوگرافی با كارایی بالا ۶۱۸۸ |
|
غلات و فرآورده های آن – اندازه گیری اكروتوكسینA پس از تصفیه مقدماتی با بیكربنات به روش كروماتوگرافی مایع با كارایی بالا ۶۱۸۹ |
|
غلات و فرآورده هاي آن ـ پودر مورد استفاده در پوشش فـرآورده پف كرده بلغـور و آرد ذرت –ويژگي ها وروش هاي آزمون- ميكروبيولوژي ۶۷۸۹ |
|
غلات و فرآورده هاي آن – فرآورده هاي قنادي – آئين كار بهداشتي واحدهاي توليدي ۶۷۵۷ |
|
غلات و فرآورده هاي آن – نان جو – ويژگيها ۶۷۶۱ |
|
غلات و فرآورده هاي آن – آرد گندم جوانه زده (آرد سن) – ويژگيها و روشهاي آزمون ۶۸۷۴ |
|
غلات و فرآورده هاي آن – نان سنگك – آئين كار توليد ۶۹۴۳ |
|
غلات و فرآورده هاي آن – پودر كيك نيمه آماده – ويژگيها و روشهاي آزمون ۶۹۴۹ |
|
غلات وفرآورده هاي آن – مالت وعصاره مالت – آئين كارتوليد ۶۹۶۰ |
|
غلات وفرآورده هاي آن – نان شيريني سنتي – ويژگيها ۶۹۶۱ |
|
غلات و فرآورده های آن- کاهش ضایعات برداشت گندم و جو-آئین کار ۷۰۴۲ |
|
غلات و فرآورده هاي آن – آرد گندم دوروم و سموليناي آن – اندازه گيري رنگدانه زرد – روش آزمون ۷۱۲۳ |
|
غلات و خشكبار – تعيين آفلاتوكسين گروه هاي B , G به روش سنجش ايمني آنزيمي(اليزا) – روش ازمون ۷۲۷۲ |
|
غلات و فرآورده هاي آن – الك هاي ازمون دانه غلات – ويژگيها ۷۳۱۰ |
|
گندم دوروم – سمولينا – تعيين اندازه های ذرات ريزتر از اندازه اصلي – روش آزمون ۷۴۳۶ |
|
ذرت – تعيين رطوبت دانه هاي كامل و خرد شده – روش آزمون ۷۴۳۷ |
|
غلات و حبوبات و فرآورده هاي آسياب شده آنها – نمونه برداري از ساخت هاي ساكن ۷۵۷۱ |
|
سمنو – ويژگيها و روشهاي آزمون ۷۵۷۵ |
|
ذرت – اندازه گيري با كروماتوگرافي مايع B2 و B1 فومانايزن هاي با كارايي بالا و تخليص بوسيله ستون ايمونوافينيتي – روش آزمون ۷۶۱۳ |
|
غلات و حبوبات – اندازه گيري وزن هزار دانه – روش هاي آزمون ۷۶۲۹ |
|
فرآورده هاي حجيم شده ذرت(بلغور-دانه كامل)-آئين كار ۷۷۰۷ |
|
گندم-روش تشخيص ارقام گندم به وسيله الكتروفورز-روش آزمون ۷۷۲۲ |
|
آرد كامل ذرت-ويژگي ها و روش هاي آزمون ۸۱۵۱ |
|
آرد بلغور ذرت جوانه گرفته شده-ويژگي ها و روش هاي آزمون ۸۱۵۲ |
|