غذاي كمكي كودكان و شيرخواران – ايين كار شرايط بهداشتي واحدهاي توليدكننده |
۲۰۸۵ |
بسته بندی مواد غذایی- مقررات بهداشتی مواد رنگی برای رنگ كردن مواد پلاستیكی مورد مصرف |
۲۱۱۳ |
بسته بندی مواد غذایی – ویژگیهای عمومی برچسب |
۲۱۳۵ |
بسته بندی – قوطیهای فلزی جهت بسته بندی غذاهای آماده |
۲۱۴۸ |
میكروبیولوژی – سترونی تجارتی فرآورده های غذایی بسته بندی شده در بسته های نفوذ ناپذیر – روش كنترل |
۲۳۲۶ |
بسته بندی – قوطی فلزی برای بسته بندی مواد غذایی و غیر غذایی- روشهای آزمون |
۲۳۲۷ |
سوپهای خشك – میکروبیولوژی حد مجاز آلودگیها |
۲۳۹۶ |
كنسرو ماهی ماكرل در روغن یا سس (نوعی قباد) – ویژگیها و روشهای آزمون |
۳۰۳۳ |
بسته بندی مواد خوراكی – لفافهای آماده شده با لایه آلومینیوم – ویژگیها |
۳۱۱۵ |
بسته بندی های مواد خوراكی در ظروف شكل داده شده از مواد پلی مری و ورقهای آلومینیومی |
۳۳۳۱ |
سوپ های آماده – ویژگیها و روشهای آزمون |
۳۸۲۷ |
غذاهای رژیمی بسته بندی شده – برچسب گذاری |
۴۴۶۸ |
مواد غذایی – برچسب گذاری تغذیه ای – راهنما |
۴۴۶۹ |
مواد غذایی – از پیش بسته بندی شده – برچسب گذاری |
۴۴۷۰ |
كنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی – ویژگیها و روشهای آزمون |
۴۴۷۴ |
غذای شیر خوار – بر پایه شیر -روش آزمون ویتامینA به وسیله دستگاه كروماتوگرافی مایع با كارایی بالا |
۵۶۸۷ |
غذای كودك – ویژگیهای میكروبیولوژی |
۵۸۳۹ |
مواد غذايي – غذاهاي آماده و از پيش تعيين شده – غذاهاي كنسرو شده كودكان – ويژگيها |
۷۱۵۱ |
مواد غذايي – غذاهاي آماده و از پيش تعيين شده – غذاهاي رژيمي خيلي كم انرژي به منظور كاهش وزن – ويژگيها |
۷۱۵۲ |
مواد غذايي رژيمي مخصوص با ميزان نمك طعام كم – ويژگيها |
۷۲۵۱ |
مواد غذايي – غذاهاي آماده و از پيش بسته بندي شده – كنسرو آبگوشت – ويژگيها و روشهاي آزمون |
۷۳۰۵ |
مواد غذايي – غذاهاي آماده و از پيش بسته بندي شده – كنسرو لوبيا سبز با گوشت تكه اي يا سويا – ويژگيها و روشهاي آزمون |
۷۳۰۶ |
مواد غذايي – غذاهاي آماده و از پيش بسته بندي شده – كنسرو طاس كباب – ويژگيها و روشهاي آزمون |
۷۳۰۷ |
مواد غذايي – غذاهاي آماده و از پيش بسته بندي شده – كنسرو خورشت فسنجان با گوشت تكه اي – ويژگيها و روشهاي آزمون |
۷۳۰۸ |
كنسرو خورشت كرفس-ويژگيها و روشهاي آزمون |
۷۷۱۹ |
غذاهاي بدون گلوتن |
۷۹۴۸ |