روغنها و چربیهای خوراكی – ویژگیهای مارگارین (كره نباتی) |
۱۴۳ |
روغنهای گیاهی خوراكی هیدروژنه – ویژگیها |
۱۴۴ |
دانه آفتابگردان آجیلی – ویژگیها و روشهای آزمون |
۲۶۳ |
دانه های روغنی – دانه آفتابگردان |
۲۶۴ |
كنجاله دانه های روغنی – روش تعیین آب و مواد فرار |
۳۲۱ |
خوراک دام وطیور- كنجاله آفتابگردان- ویژگیها و روشهای آزمون |
۳۲۲ |
دانه های روغنی – دانه كنجد – ویژگیها و روشهای آزمون |
۳۲۳ |
كنجاله دانه های روغنی – نمونه برداری |
۳۳۱ |
كنجاله دانه هاي روغني – روش اندازه گیری خاكستر كل |
۳۳۲ |
كنجاله دانه هاي روغني – روش تعیین خاكستر غیر محلول در اسید كلریدریك |
۴۱۴ |
كنجاله دانه هاي روغني – روش تعیین میزان روغن |
۴۱۵ |
روغن ها و چربيهاي خوراكي-نمونه برداري |
۴۳۱ |
روغنها و چربیها – نمونه برداری و روشهای آزمون |
۴۹۳ |
دانه های روغنی – دانه گلرنگ – ویژگیها و روشهای آزمون |
۵۰۹ |
ادویه و چاشنی- باریجه – ویژگیها و روشهای آزمون |
۵۳۲ |
روغنها و چربیهای خوراکی- كره كاكایو – ویژگیها و روشهای آزمون |
۶۰۹ |
سویای زرد – ویژگیها |
۷۵۷ |
دانه های روغنی – دانه كرچك – ویژگیها و روشهای آزمون |
۷۵۸ |
روغنها و چربیهای خوراکی – کره – ویژگیها |
۱۲۵۴ |
روغنها و چربیهای خوراکی- روغن آفتابگردان- ویژگیها |
۱۳۰۰ |
روغنها و چربیها – روغن زیتون – ویژگیها و روشهای آزمون |
۱۴۴۶ |
روغنها و چربیها – روغن ذرت مایع خوراكی – ویژگیها |
۱۴۴۷ |
كنجاله دانه های روغنی – اندازه گیری ازت كل |
۱۵۲۲ |
روغنها و چربیهای خوراكی – روغن تخم پنبه – ویژگیها |
۱۷۲۳ |
روغنها و چربیها – روغن كنجد خوراكی مایع – ویژگیها |
۱۷۵۲ |
روغنها و چربيها – روغن مایع خوراكی خشخاش |
۲۰۰۸ |
روغنها و چربیهای خوراكی – روغن گلرنگ – ویژگیها و روشهای آزمون |
۲۰۱۰ |
روغنها و چربیهای خوراکی – روغن بادام زمینی |
۲۰۱۱ |
روغنها و چربیها – روش آزمون |
۲۲۰۵ |
بسته بندی – قوطی فلزی – روغن نباتی جامد – ویژگیها |
۲۲۳۷ |
اسانسها-نمونه برداري |
۲۲۷۴ |
روغنها و چربیها- پیه صنعتی – ویژگیها و روشهای آزمون |
۲۳۶۳ |
روغنها و چربیهای خوراكی – روغن سویا – ویژگیها |
۲۳۹۲ |
بذر سویای زرد – ویژگیها |
۲۶۴۱ |
بذر آفتابگردان روغنی – ویژگیها |
۲۸۱۶ |
كنجاله دانه های روغنی – تهیه آزمونه |
۲۸۸۲ |
روغنها و چربیهای حیوانی و نباتی – تهیه آزمونه |
۳۲۲۶ |
روغنها و چربیها – تشخیص و تعیین مقدار آنتی اكسیدان-ها |
۳۲۵۵ |
سویا – پروتیین – ویژگیها و روشهای آزمون |
۳۳۳۲ |
بذر كنجد – ویژگیها و روشهای آزمون |
۳۴۶۰ |
بذر كتان – ویژگیها و روشهای آزمون |
۳۴۶۲ |
بذر ارزن – ویژگیها و روشهای آزمون |
۳۴۶۳ |
بذر كلزا – ویژگیها و روشهای آزمون |
۳۴۶۸ |
روغنها و چربیهای خوراكی – پایداری در برابر اكسید شدن – روش اندازه گیری |
۳۷۳۴ |
سویا – روش اندازه گیری فعالیت اوره از فرآورده های دانه سویا |
۳۸۹۶ |
دانه های روغنی – اندازه گیری ناخالصی ها-روش آزمون |
۳۹۵۷ |
كنجاله دانه های روغنی – باقیمانده هگزان آزاد در کنجاله |
۳۹۵۸ |
دانه های روغنی – تبديل نمونه آزمایشگاهی – به آزمایه |
۳۹۵۹ |
دانه های روغنی – روش اندازه گیری باقیمانده هگزان كل در كنجاله |
۳۹۶۰ |
روغنها و چربیهای خوراكی – روش اندازه گیری تركیبات قطبی |
۴۰۸۷ |
روغنها و چربیهای خوراكی – اندازه گیری فلزات مس، آهن و نیكل به روش جذب اتمی كوره گرافیتی |
۴۰۸۸ |
روغنها و چربیهای خوراكی – روش اندازه گیری سرب به وش جذب اتمی كوره گرافیتی |
۴۰۸۹ |
روغنها و چربیها- متیل استرهای اسیدهای چرب – روش تهیه |
۴۰۹۰ |
روغنها و چربیها- متیل استرهای اسیدهای چرب – تجزیه به روش گاز كروماتوگرافی |
۴۰۹۱ |
روغنها و چربیهای خوراكی – اندازه گیری میزان انبساط |
۴۰۹۲ |
روغنها و چربیهای خوراكی – روش اندازه گیری عدد آنیسیدین |
۴۰۹۳ |
روغنها و چربیهای خوراكی – اندازه گیری باقیمانده هگزان صنعتی |
۴۰۹۴ |
روغنها و چربیهای خوراكی – روش اندازه گیری ناخالصی-های نامحلول |
۴۰۹۵ |
روغنها و چربیهای خوراكی – اندازه گیری میزان جذب نور ماوراء بنفش |
۴۰۹۶ |
روغنها و چربیهای خوراكی – اندازه گیری مواد غیر قابل صابونی توسط استخراج با هگزان – روش سریع |
۴۰۹۷ |
روغنها و چربیها- روغنهای گیاهی خوراكی سرخ كردنی جهت مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها+اصلاحيه |
۴۱۵۲ |
روغنها و چربیها – اندازه گیری رطوبت با روش كارل فیشر |
۴۱۷۷ |
دانه هاي روغني- اندازه گیری اسیدیته روغني |
۴۱۷۸ |
روغنها و چربیهای خوراكی – اندازه گیری عدد پراكسید |
۴۱۷۹ |
روغنها و چربیهای خوراكی – اندازه گیری رطوبت و مواد فرار با استفاده از گرمخانه و صفحه داغ |
۴۲۹۱ |
روغنها و چربیهای خوراكی – اندازه گیری رطوبت با روش تقطیر |
۴۳۱۶ |
كنجاله دانه های روغنی – آماده سازی آزمایه |
۴۳۶۰ |
روغنها و چربیها- كلزا – اندازه گیری گلوكز ینولات ها به روش كروماتوگرافی با كارآیی بالا |
۴۳۸۱ |
روغنها و چربیها – روغن پالم سوپراولیین تصفیه شده خوراكی – ویژگیها |
۴۴۶۵ |
روغنها و چربیها – روغن پالم اولیین خام، خنثی شده، خنثی و رنگبری شده و تصفیه شده خوراكی – ویژگیها |
۴۴۶۶ |
روغنها و چربیها – روغن پالم خوراكی، خنثی شده و تصفیه شده خوراكی – ویژگیها |
۴۴۶۷ |
دانه هاي روغني كنجاله-اندازه گیری مقدار كل ایزوتیوسیانات و نتیل تیو اگز ازرورمون در كنجاله دانه های روغنی |
۴۵۲۰ |
روغنها و چربیهای خوراكی – اندازه گیری عدد یدی به روش هانوس |
۴۸۸۶ |
روغنها و چربیهای خوراكی – اندازه گیری نقطه ذوب به روش لوله مویینه باز |
۴۸۸۷ |
روغنها و چربیهای خوراكی – اندازه گیری عدد یدی به روش ویجس |
۴۸۸۸ |
روغنها و چربیها – روغن كلزای خوراكی – ویژگیها |
۴۹۳۵ |
روغنها و چربیهای خوراكی – اندازه گیری نقطه ذوب به روش لوله مویین بسته |
۵۱۰۷ |
روغنها و چربیهای خوراكی – اندازه گیری ضریب شكست |
۵۱۰۸ |
روغنها و چربیها – روغن كلزا – اندازه گیری سولفور |
۵۱۰۹ |
روغنها و چربیهای خوراكی – اندازه گیری رنگ |
۵۱۱۰ |
دانه های روغنی – اندازه گیری گلوكوزینولات ها به روش كروماتوگرافی مایع با كارآیی بالا در كنجاله |
۵۱۸۳ |
روغنها و چربیهای حیوانی و گیاهی – اندازه گیری بوتیل هیدوركسی آنیزول و بوتیل هیدوركسی تولوین |
۵۲۵۵ |
روغنها و چربیهای حیوانی و گیاهی – اندازه گیری هیدروكربن های اشباع |
۵۲۵۶ |
روغنها و چربیهای حیوانی و گیاهی – اندازه گیری اسیدهای چرب چند غیر اشباع دارای ساختمان سیس – سیس ۱ و ۴ دی-ان |
۵۲۶۰ |
روغنها و چربیهای حیوانی و گیاهی – روش اندازه گیری خاكستر |
۵۲۶۲ |
روغنها و چربیهای خوراكی – اندازه گیری گالات(جذب ملكولی اسپكتروفتومتری) |
۵۹۴۸ |
روغنها و چربیهای خوراكی – روغن مایع مخلوط – روش آزمون |
۵۹۵۰ |
روغن ها و چربیهای خوراكی – تعیین كلروفیل در روغن خام گیاهی – روش آزمون |
۵۹۵۲ |
روغنها و چربیهای خوراكی – نقاط دود اشتغال – روش آزمون |
۶۰۷۴ |
روغن ها و چربیهای خوراكی – اندازه گیری نقطه سرما – روش آزمون |
۶۰۷۵ |
روغن ها وچربیهای خوراكی – آرسنیك – جذب اتمی – روش آزمون عمومی |
۶۰۷۶ |
روغن ها و چربیهای خوراكی – چكالی نسبی – روش آزمون |
۶۰۷۷ |
روغن ها و چربیهای خوراكی – ویسكوزینه – روش آزمون |
۶۰۷۸ |
روغنها و چربیهای خوراكی – فسفر – روش آزمون |
۶۰۷۹ |
روغنها و چربیهای خوراكی – تعيين عدد كرايسمر |
۶۰۸۰ |
روغنها و چربیهای خوراكی – استرولها – روش آزمون |
۶۰۸۱ |
روغنها و چربیهای خوراكی – صابون – روش آزمون |
۶۰۸۲ |
روغنها و چربی های خوراكی – تعیین اروسیك اسید – روش آزمون |
۶۱۰۸ |
روغنها و چربيهاي خوراكي- اندازه گيري بنزوآلفاپيرن به روش كروماتوگرافي مايع با كارآيي بالا با فاز معكوس روش آزمون |
۶۴۱۵ |
روغنها و چربيهاي خوراكي – روغن خام پسته – ويژگيها و روشهاي آزمون |
۶۶۵۵ |
روغنها و چربيهاي خوراكي – تعيين رنگ قرمز – روش آزمون |
۶۶۵۷ |
روغنها و چربيهاي خوراكي – روغن سبوس برنج – ويژگيها |
۶۶۵۸ |
روغنها و چربيهاي خوراكي–تعيين كاروتن–روش آزمون |
۶۶۸۶ |
روغن ها و چربيهاي خوراكي-تعيين پروپيل گالات-روش آزمون |
۶۹۵۳ |
روغنها و چربیهای گیاهی و حیوانی- آزمون هالفن |
۷۰۴۳ |
روغنها و چربيهاي گياهي و حيواني – ازمون كمي (رناد) و كيفي(بليه) روغن بادام زميني – روشهاي آزمون |
۷۰۴۴ |
روغن ها و چربي هاي خوراكي – اندازه گيري مقدار توكوفرول و توكوترينول به روش كروماتوگرافي مايع با كارايي بالا – روش آزمون |
۷۲۱۱ |
روغن و چربي حيواني و گياهي – اندازه گيري مقدار ۱ – مونوگليسيريدها و گليسرول آزاد – روش ازمون |
۷۳۰۹ |
روغن ها و چربيهاي خوراكي – تعيين قليائيت – روش آزمون |
۷۴۱۰ |
روغن ها و چربيهاي خوراكي – تعيين رسوب (لرد) در روغنها و چربيهاي خام – روش جانب مركز |
۷۴۱۱ |
روغن ها و چربيهاي خوراكي – ارزيابي حسي – روش آزمون |
۷۴۱۲ |
روغن ها و چربيهاي خوراكي – تشخيص روغن كنجد(ويلاچيا) – روش آزمون |
۷۴۱۳ |
روغن ها و چربيهاي خوراكي – تعيين رسوب قابل ديد – روش آزمون |
۷۴۱۴ |
روغنها و چربيهاي حيواني و گياهي – روغن سبزه – ويژگيها و روشهاي آزمون |
۷۵۱۲ |
روغنها و چربيهاي حيواني و گياهي – مارگارين (كره نباتي) – روشهاي آزمون |
۷۵۱۳ |
دانه هاي روغني – نمونه برداري |
۷۵۹۲ |
دانه هاي روغني – اندازه گيري مقدار روغن – روش آزمون(روش مرجع) |
۷۵۹۳ |
روغنها و چربيهاي گياهي – اسيدهاي چرب جزيي هيدروژنه شده سبوس برنج – ويژگيها و روشهاي آزمون |
۷۶۰۰ |
دانه هاي روغني-اندازه گيري رطوبت و مواد فرار |
۸۰۳۴ |